REKLAMI GEÇ

Uz: “Cumhur İttifakı Devletimizin Bekası İçin Var”

Uz: “Cumhur İttifakı Devletimizin Bekası İçin Var”

MHP Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Çivril’i ziyaret etti. Uz, “Cumhur ittifakı varsa devletimizin bekası için var” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2018 Perşembe, 18:39

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Milletvekili Adayı Mehmet Uz, seçim çalışmaları kapsamında Çivril’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Uz, cumhur ittifakının Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesinde bir ülke olması için büyük bir adım olduğunun altını çizdi.

“BU İTTİFAK İLE GÜÇLÜ TÜRKİYE’NİN TOHUMLARINI ATTIK”
Milletvekili Adayı Mehmet Uz, Türkiye’nin uluslararası arenada söz sahibi ve daha güçlü olmasını istemeyen dış güçlerin 2023 hedefine karşı ortaya koydukları son direniş olduğunu kaydetti.

Mehmet Uz, “Türkiye’nin hedefi 2023 yılına kadar şaha kalkmak. Türkiye’nin şaha kalkması, gelişmesi, yıllardır bu ülkeyi sömüren güçlerin işine gelmiyor. Bu nedenle Cumhur İttifakının başarılı olmasını istemiyorlar. Çünkü Cumhur İttifakı bu ülkenin başında olduğu sürece Türkiye’nin önüne taş koyamayacaklarını iyi biliyorlar. Bu nedenle içerideki elemanlarını devreye koyarak, ülkemizi karanlığa sürükleyecek oyunlarını ortaya koymaya başladılar. Bizler bu ittifakın birer mensubu, Denizlili kardeşlerimizin mecliste ki sesi olmaya adayız. Meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Bizler bu ittifak ile güçlü bir Türkiye’nin tohumlarını attık. Bizden nasıl korkuyorlarsa şimdiden taşlamaya, çamur atarak fitne sokmaya çalışıyorlar. Bizler birlikteliğimizi asla yıpratmayarak 2023 yılının temellerini atacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim


Telefon: +90-258-2415353 - 2422424

Faks: +90-258-2652366

Adres: Topraklık Mah. Gazi Mustafa Kemal Cad.

Halley İş Merkezi No:55 Kat:4-5

İnternet Sitesi: http://www.mhpdenizli.org.tr/