REKLAMI GEÇ

İZGİ: SAADET’İN YÜKSELİŞİNDEN RAHATSIZ OLUYORLAR

İZGİ: SAADET’İN YÜKSELİŞİNDEN RAHATSIZ OLUYORLAR

Seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi milletvekili aday adayı Taner İzgi, Saadet Partisi’nin son dönemdeki yükselişinin bazı kesimleri rahatsız ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2018 Pazar, 10:53

Saadet Partisi Denizli milletvekili aday adayı Taner İzgi seçim çalışmalını sürdürüyor. İzgin dün Denizli’deki Vanlılar Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirerek dernek başkanı İdris Can ile görüş alış verişinde bulundu.

Seçimin erkene alınmasına değinen İzgi, Saadet Partisi’nin yükselişinin iktidarı rahatsız ettiğini belirtti. Ülkede sorunların kördüğüme dönüştüğüne değinen İzgi; “Eğer vekil olursam tüm Sivil Toplum Kuruluşlarının etkin ve güçlü bir yapıya kavuşturulması için gerekli yasal düzenlemelerin yapılması için her türlü mücadeleye hazırım, çağdaş toplumlarda Sivil Toplum Örgütleri yapısal olarak çok gücüdür ve etkindir. Fakat ülkemizde tam tersine İktidar Partisi Sivil Toplum Örgütlerini etkisizleştirmek için elinden geleni yapmıştır. Birçok örgüt kapanmış ya da tasfiye durumuna gelmiş, maddi imkânlardan yoksun kalmış kendi içine kapanmış ve sorunlarla karşılaşmıştır. Bu kabul edilemez bir durumdur. Sivil Toplum Örgütleri Demokrasi’nin vazgeçilmez değerleridir ve destek verilmesi gerekir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr