REKLAMI GEÇ

Eryılmaz: “İsraf hat safhada”

Eryılmaz: “İsraf hat safhada”

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, kamu harcamalarında israfın had safhada olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2018 Çarşamba, 14:20

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, seçim çalışmalarına kahve ziyaretleri ile devam etti. Denizli’deki çeşitli semtlerdeki kahvehanelerde vatandaşlarla buluşan Eryılmaz, mevcut sistemin sorunlarının giderek arttığını, bu şekilde devam etmesi halinde ülkemizin içinden çıkılması zor bir durumla karşı karşıya kalacağını söyledi.

Kendisine “mevcut iktidarın da hizmet ettiğini” ifade eden bir vatandaşla sohbet eden Eryılmaz, “Mevcut iktidar üretime değil tüketime dönük yatırım yapıyor. Bu yatırımlar da elimizdeki kaynaklarla değil borçla yapılıyor. Bu sürekli geleceğimizin ipotek altında olması demek” dedi.

Geçmişte milli görüş iktidarlarında hiç borç almadan icraat yapıldığını anlatan Eryılmaz, “Bu şekilde biz işçimize ve memurumuza büyük maaş zamları verdik. Bugün asgari ücret açlık sınırının kat kat altında. Bunu değiştireceğiz. Bunu da kamuda israfı ve faizi kaldırarak sağlayacağız. Kamu harcamalarında israf had safhada. Devlet bütçesinin büyük bölümü de faize gidiyor” dedi.

Vatandaşlardan destek isteyen Eryılmaz, gelen olumlu tepkilerden memnun olduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr