REKLAMI GEÇ

Saadet Partisi imza kampanyası başlattı

Saadet Partisi imza kampanyası başlattı

Saadet Partisi Denizli Teşkilatı, Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun Cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için imza kampanyası başlattı. İl Başkanı Ahmet Eryılmaz, parti ayrımı gözetmeksizin, halkı imza vermeye davet etti.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2018 Çarşamba, 11:38

Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Ahmet Eryılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenledi. Eryılmaz, yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi için değerlendirmelerde bulundu. Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza kampanyasını başlattıklarını belirten Eryılmaz, 9 Mayıs’ta tamamlanacak kampanyaya vatandaşların destek vermesini istedi.

Kısa sürede seçim kararı alınmasının iyi okunması gerektiğini ifade eden Eryılmaz, baskın seçim kararının nedenlerinden birinin Saadet Partisi’nin yükselişi olduğunu söyledi, “Amaçları muhalefeti hazırlıksız yakalamaktı” diye konuştu.

“KENDİ KOYDUKLARI KURALLARI KENDİLERİ ÇİĞNEDİ”
Seçimlere her zaman hazır olduklarını dile getiren Ahmet Eryılmaz, “Bizi asıl rahatsız eden adil olmayan bir seçim. 16 Nisan referandumundan sonra yeni sistem çıkarıldı. Ancak iktidar ve yandaşları, kendi koydukları kuralları kendileri çiğnedi. İsteğimiz, herkesin aynı şartlar altında seçim sürecine girmesi. Bizim cumhurbaşkanı adayımız Temel Karamollaoğlu. Kendisi dik duruşu ile her kesimden insanın teveccüh gösterdiği bir isim. Umuyoruz ki cumhurbaşkanlığı seçiminde de aynı dik duruş sergilenecek” dedi.

“YANDAŞLIĞA YALAKALIĞA ‘DUR’ DEMEK İÇİN”
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olabilmesi için 100 bin imza kampanyasını bugünden itibaren başlattıklarını belirten Eryılmaz, “Hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin halkımızı imza vermeye davet ediyoruz. Sadece imza değil, halkımız oyları ile de bize destek olmasını istiyoruz. Bozulan kardeşliği yeniden inşa etmek için, tükettikçe tükenen değil, ürettikçe yükselen halkımızın olması için, yandaşlığa ve yalakalığa dur demek için imzalarınızı bekliyoruz. Biz sadece vaatte bulunmayız, biz bunu geçmiş iktidar dönemimizde yaptık, şimdi de yaparız” diye konuştu.

Yorumlar

mehmet   -  Bağlantı 2 Mayıs 2018, 14:07

Temel Başkan’ı destekliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Adres: Atalar Mahallesi 851 SK no:2 Kat:3

Telefon: (0258) 264 48 70

E-Mail: denizli@saadet.org.tr