REKLAMI GEÇ

Çobanoğlu; “Devrimci olmayanlar meydana çıkmasın”

Çobanoğlu; “Devrimci olmayanlar meydana çıkmasın”

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayı Mehmet Çobanoğlu, “Büyük krizlerden ancak devrimci çözümlerle çıkılır. Onun için devrimci olmayanlar meydana çıkmasın” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2018 Pazartesi, 15:04

Vatan Partisi Milletvekili adayları iki koldan Denizli’yi turluyor. Birinci sıra adayı Mehmet Çobanoğlu ve ekibi Çal Pazarı ve Çal’ın mahallelerinde halkla buluşurken, Mesut Yılan, Halis Özkan ve genç adaylar Cansu Altınkaya ile Ahmet Suseven Güney’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

“BU BATAKTAN VATAN PARTİSİ ÇIKARIR”
Vatan Partisi Denizli 1. sıra milletvekili adayı, emekli eğitimci Mehmet Çobanoğlu Çal’da vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını dinledi.

Çobanoğlu, “Çözümü olan tek parti biziz. Sistem partisi değiliz. Önümüzdeki dönemde Türkiye’yi Türk milleti yönetecek. Ekonomi batağa doğru gidiyor. Bizi bu bataktan ancak ve ancak Vatan Partisinin üretim ekonomisi programı düze çıkarır. Üretim ekonomisi ile pazarlar şenlenecek, üreticinin yüzü gülecek” dedi.

Çobanoğlu, büyük krizlerden ancak devrimci çözümlerle çıkılacağını belirterek, “Devrimci olmayanlar meydana çıkmasın. Biz bu olağanüstü zamanlardan olağanüstü çözümlerle çıkacağız” diye konuştu.

Güney’de halkla buluşan Denizli’nin en genç Milletvekili adayı Cansu Altınkaya, “Meclis bizimle gençleşecek. Bizimle şenlenecek. Sorunlara genç bakış açısı gelecek ve sorunlar daha kolay ve hızla çözülecek” diye konuştu.

Diğer genç aday Ahmet Seven de terör sorununu çözeceklerini, komşularla işbirliğini artıracaklarını, özellikle Suriye ile barışacaklarını belirterek bu barış ortamının pazarları da şenlendireceğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7