REKLAMI GEÇ

Özkan: “Taşeron uygulaması kaldırılacak”

Özkan: “Taşeron uygulaması kaldırılacak”

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Halis Özkan, taşeron uygulamasını kaldıracaklarını, yeni bir ‘Çalışanlar Yasası’ çıkararak, sözleşmeli ve mevsimlik bütün işçileri kadroya geçireceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2018 Perşembe, 10:13

Vatan Partisi Milletvekili Adayı Halis Özkan, iktidara geçtikleri takdirde yapacakları düzenlemeleri anlattı. Özkan, asgari ücreti işçilerin taleplerine uygun olarak bir ailenin çağdaş ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde belirleyeceklerini belirterek, kamu çalışanlarına da gerçek toplu pazarlık ve grev hakkı veren yasal düzenlemeleri hızla hayata geçireceklerini ifade etti.

Bütün emeklileri kapsayan bir intibak yasası çıkaracaklarını, emekli, dul ve yetim aylıklarını günün ihtiyaçlarına göre insanca yaşamaya olanak verecek bir düzeye yükselteceğiz diyen Özkan, emeklilikte sigortalılık süresini ve prim ödeme gün sayısını esas aldıklarını, yaş koşulunu kaldıracaklarını, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Özkan, en önemlisi de milletvekili maaşlarına sınırlama getireceklerini belirterek, “En yüksek devlet memuru maaşını geçmeyecek. Çözüm Vatan Partisi’dir. Çözüm Perinçek’tir” diyerek, Denizlili seçmenden yetki istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7