REKLAMI GEÇ

Suseven’den İncirlik Üssü açıklaması

Suseven’den İncirlik Üssü açıklaması

Vatan Partisi Milletvekili adayı Ahmet Suseven, “Türkiye’deki bütün ABD üsleri Türk Silahlı Kuvvetleri’nin denetimi altına alınacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2018 Perşembe, 15:02

Türkiye’nin NATO’dan çekileceğini, emperyalist ikili anlaşmalara katılmayacağını belirten Vatan Partisi Milletvekili Ahmet Suseven, İncirlik başta olmak üzere Türkiye’deki bütün ABD üsleri Türk Silahlı Kuvvetleri’nin denetimi altına alınacağını ve üsleri terk etmesi için ABD kuvvetlerine iki hafta süre verileceğini söyledi.

“PKK VE IŞİD’E BEYAZ BAYRAK ÇEKTİRECEĞİZ”
Suriye ve Irak’ın kuzeyinde, ABD ve İsrail’in üzerimize sürdüğü bölücü ve yobaz terör örgütlerini hızla temizleyeceğiz diyen Suseven, “İran ve Suriye ile işbirliği yaparak, Kandil’e üç ay içinde beyaz bayrak çektireceğiz. Perinçek Hükümeti, Türk Ordusunun yenilmez gücüyle ve komşularımızla işbirliğini güçlendirerek Vatan Savaşımızı kesin sonuca ulaştıracaktır” dedi.

Suseven, terörü bitirip Edirne’den Hakkâri’ye bütün yurda barış getirerek, Cumhuriyetimizin milleti birleştiren kardeşlik, eşitlik ve çağdaşlık kültürünü yerleştireceklerini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7