REKLAMI GEÇ

Altınkaya: “Meclis bizimle gençleşecek”

Altınkaya: “Meclis bizimle gençleşecek”

Vatan Partisi’nin 20 yaşandaki genç milletvekili adayı Cansu Altınkaya, Meclisi gençleştireceklerini söyledi. Altınkaya, Türkiye genelinde 208 adayla en çok gencin Vatan Partisi’nde olduğunu, bunların da birçok ilde ön sıralarda yer aldığını ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2018 Çarşamba, 14:37

Vatan Partisi Milletvekili adayı Cansu Altınkaya, gençlerden oluşan yetişmiş insan gücünün ülkenin en önemli değeri olduğunu belirtti. Güçlü bir temel eğitim programı ile gençlerin hayatın her alanında yol gösterici ve nitelikli bilgi ve becerilerle donanmalarını sağlayacaklarını dile getiren Altınkaya, “Eğitim öğretimin amacını, üniversite giriş sınavını kazanma becerilerine indirgeyen eğitim karşıtı anlayış ve uygulamalara son vereceğiz. Üniversite giriş sınavını kaldıracağız” dedi.

“TARİKATLARA VE ÖZEL KESİME AİT OKULLARI KAMULAŞTIRACAĞIZ!”
Cumhuriyet Devrimi kanunlarına göre yasadışı olan tarikatlara ve vakıflara ait okul ile yurtlar başta olmak üzere tüm özel okul okullar ve özel eğitim kurumları kamulaştırılarak, Cumhuriyet eğitimine hizmet eden kurumlar haline getirileceklerini belirten Cansu Altınkaya, öğretimin birliğinin (Tevhidi Tedrisat) sağlanacağını vurguladı.

“FAZLA İMAM HATİPLER DÖNÜŞTÜRÜLECEK!”
Türkiye’nin imam ve hatip ihtiyacından çok fazla İHL olduğuna dikkat çeken Altınkaya, 40 okul bırakılarak gerisinin genel orta öğretim kurumlarına dönüştürüleceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7