REKLAMI GEÇ

Çobanoğlu: “İşsizliğe son veriyoruz”

Çobanoğlu: “İşsizliğe son veriyoruz”

Vatan Partisi Milletvekili adayları 1. ve 2. Sanayi Sitelerinde esnafla buluştu, sorunlarını dinledi, çözüm önerilerini sundu. Vatan adayları esnaflardan destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2018 Pazartesi, 15:47

Ziyaretlerde esnaflara seslenen Vatan Partisi 1. sıra Milletvekili Adayı Mehmet Çobanoğlu, başta Denizli olmak üzere Bursa, Balıkesir, Manisa, Aydın, Konya, Çorum, Kayseri, Adana, Mersin, Gaziantep, Kilis, Samsun, Trabzon, Malatya, Diyarbakır, Kocaeli, Çorlu, Çerkezköy gibi küçük ve orta sanayi kentlerinde üretim olanaklarını yeniden harekete geçireceklerini söyledi, küçük ve orta sanayinin destekleneceğini söyledi.

“İŞYERLERİ ŞENLENECEK!”
Çobanoğlu, “Makinelerin pasını silecek, Türkiye’nin boş yatan makine donanımını üretim süreçlerine sokacağız. Küçük ve orta ölçekli sanayideki üretim güçlerimizi de seferber ederek, hem iş olanağı hem de katma değer yaratacağız. Kamuya ve özel sektöre ait boş yatan fabrika, tezgâh, dökümhane, makine, araç ve gereci üretime sokarak, milyonlarca işsize iş sağlayacağız. Büyük sanayimizin ihtiyacının ülke içinden karşılayacağız. Böylece küçük ve orta ölçekli sanayimizin dış ödemeler açığının kapatılmasında büyük katkısı olacak” dedi.

Herkese iş sağlayacak yatırım ve üretime yönelik karma ekonomiyi hayata geçireceklerini vurgulayan Çobanoğlu, “İşsizliğe son veriyoruz. Çalışanlara gerçek iş güvencesini getireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7