REKLAMI GEÇ

Barut: “Haksız rantları kamuya aktaracağız”

Barut: “Haksız rantları kamuya aktaracağız”

Vatan Partisinin genç adayları halkla kucaklaşmaya devam ediyor. Vatan Partisi’nin genç milletvekili adayları Teoman Barut, haksız elde edilen rantların kamuya aktarılacağın söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2018 Pazar, 16:55

Vatan Partisi’nin genç milletvekili adayları Teoman Barut, Cansu Altınkaya, Berfin Yavuz ve Ahmet Suseven mahalleleri adım adım geziyor.

Pamukkale’nin Atalar, Fesleğen, Kuşpınar, Mehmetçik ve İstiklal mahallelerinde halkla buluşan adaylar, sorunları dinliyor, çözüm önerilerini sunuyor.

İkinci sıra Milletvekili Adayı Diş hekimi Teoman Barut, depreme karşı güvenli, yeni nesil, ucuz, hızlı ve ileri teknolojik olanaklarla yapılan toplu konut tipleri inşa edeceklerini belirterek, depremle ilgili AR-GE çalışmalarına hız verileceğini, inşa edilecek deprem konutlarının 100 m2’yi geçmeyeceğini kaydetti. Afetlere hazırlık konusunda bir ileri aşamaya geçileceğini ifade eden Barut, AFAD’ı da bünyesine alan daha geniş bir yapılanma oluşturulacaklarını söyledi.

“HAKSIZ EDİNİLEN RANTLARI KAMUYA KAZANDIRACAĞIZ”
Büyük kentlerin tarihsel yapısını koruyacaklarını, yeşil alanları arttıracaklarını belirten Barut, yeni parklar ve oyun alanları yapacaklarını vurguladı.

Haksız edinilen rantları kamuya kazandıracaklarını dile getiren Barut, acil durum toplanma alanlarının ranta dönüştürülmesine son verileceğini, ovaların ve verimli toprakların yapılaşmaya kapatılarak, resmi kurumların da denetime tabi tutulacağını söyledi.

Vatan Partisi Milletvekili adayı Teoman Barut, her mahalleye ve köye çocuk bahçesi ve yuvası, uygun konumda halkevi, kültür merkezi ve spor salonu yaparak, hem halk kültürünü geliştireceklerini, hem de iş alanı oluşturacaklarını kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

Denizli İl Örgütü

Telefon: (0 258 ) 263 97 93 - (0 536) 330 62 52

E-Mail: denizli@vatanpartisi.org.tr

Adres: GMK Bulvarı Yıldız Dinçer İşhanı Kat: 7