REKLAMI GEÇ

AK PARTİ’DE ADAYLAR AÇIKLANIYOR

AK PARTİ’DE ADAYLAR AÇIKLANIYOR

Ak Parti’de ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor. EGS Kongre Merkezi’nde Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş konuşma yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2019 Pazar, 15:46

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin ilçe belediye başkan adayları açıklanıyor. Gözler EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne çevrildi. Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katıldığı törende adaylar kamuoyuna tanıtılacak.
Ak Partililerin büyük ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında kongre merkezi tıka basa doldu. Adaylara destek olan partililer kentin tüm ilçelerinden bu toplantıya akın etti. Salonun teras katının yanı sıra yürüyüş boşluklarının da dolduğu görülüyor. Ana salona açılan kapıların önünde de büyük bir yoğunluk var. Salon dışında da büyük yoğunluk yaşanıyor.

Ak Parti’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’ de salonda Denizli adaylarına destek oluyor. Ak Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan ve Nilgün Ök’te salonda yer alıyor. Kulislerde aday olmayacağı öne sürülen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu en ön sırada adayların açıklanmasını bekliyor.

Büyük bir sabırsızlıkla adayların açıklanması bekleniyor. Kurtulmuş şu sıralar kürsüde bir konuşma yapıyor. Kurtulmuş, belediye başkanlarından adil olmalarını istedi. Teşkilatları da bu konuda göreve çağırdı. Belediye başkanlarına şehrin emanet edildiğini hatırlattı. Kurtulmuş ittifak kapsamında aday gösterilen MHP’li adayları da duyuracağını açıkladı…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı