REKLAMI GEÇ

AK Parti’de değişen isimler. Kimler tamam dedi

AK Parti’de değişen isimler. Kimler tamam dedi

AK Parti’de ilçe belediye başkan adaylarıyla ilgili gizem çözüldü, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yerel seçimlere kimler ile gireceklerini açıkladı. Açıklanan liste beraberinde sürprizleri ve yeni isimleri de getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Ocak 2019 Pazar, 16:20

AK Parti’de yerel seçimlere girecek adaylar üzerindeki belirsizlik kalktı. AK Parti Genel Başkanvekili, İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde seçimlere girecek isimleri açıkladı.

Kurtulmuş’un açıkladığı aday listesinde tanıdık isimlerin yanı sıra sürprizler de yer aldı. Listelerdeki en büyük değişim Denizli’nin en önemli ilçesi olan Pamukkale’de yaşandı. Pamukkale’nin kurucu Belediye Başkanı olan Hüseyin Gürlesin’e ilk döneminin ardından “tamam” dendi ve yerine eski İl Başkanı Avni Örki aday gösterildi.

AK Parti’de adayı değişen ilçelerden biri de Tavas oldu. Belediye Başkanı olarak hizmet eden Turhan Veli Akyol, 31 Mart seçimleri için aday gösterilmedi. AK Parti Tavas’ta Hüseyin İnamlık ile yarışa girecek.

AK Parti’nin aday değiştirdiği ilçelerden biri de Çivril oldu. Gürcan Güven’in başkanlığında 5 yıl geçiren Çivril’de AK Parti’nin adayı Niyazi Vural oldu.

AK Parti’de aday gösterilmeyen mevcut belediye başkanlarından biri de Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk oldu. AK Parti Öztürk’ün yerine Hüsnü Yılmaz’ı aday gösterdi.

İttifak adayının çıkarıldığı ilçelerden biri olarak gösterilen, ancak son dakika değişimi ile AK Parti’nin adayının yarışa gireceği Serinhisar’da da aday değişikliğine gidildi. Mevcut Başkan Mehmet Kobaş yeniden aday gösterilmezken, yarışa Şeref Turan girecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı