REKLAMI GEÇ

Büyükşehir için tekrar seçilen Osman Zolan mazbatasını aldı

Büyükşehir için tekrar seçilen Osman Zolan mazbatasını aldı

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak seçimlere katılan ve yeniden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Osman Zolan, mazbatasını Denizli İl Seçim Kurulu Başkanlığı’ndan aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2019 Cuma, 11:32

Yerel seçimlerde 2 bin 514 sandıkta 321 bin 726 oy alarak tekrar Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Osman Zolan, İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı. Seçimleri yeni bir başlangıç olarak yorumlayan Başkan Zolan, “Ben şu andan itibaren Denizlimizde yaşayan 1 milyon 27 bin vatandaşımızın Büyükşehir Belediye Başkanıyım” dedi.

Denizli İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mehmet Cemil Sipahi’den mazbatasını alan Başkan Osman Zolan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde bir demokrasi şöleni yaşandığını dile getirerek, “Zaten biz her zaman vatandaşlarımızın yanındaydık. Bizim duruşumuz, yürüyüşümüz ortada. Vatandaşımız bizlere güven noktasında bir iradeyi ortaya koydu. Millet iradesinin üstünde herhangi bir irade yoktur. Millet ne derse hepimiz ona uymak durumundayız. Milletimiz sandıkta son sözünü söyledi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı