REKLAMI GEÇ

Çardak’ta kazanan AK Parti Adayı Hüsnü Yılmaz

Çardak’ta kazanan AK Parti Adayı Hüsnü Yılmaz

Yerel seçimlerin kesin olmayan sonuçlarına göre Çardak sonuçları da alındı. Çardak’ın AK Partili Adayı Hüsnü Yılmaz, seçmenin yüzde 49.3’ünün olurunu aldı ve belediye başkanı seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 02:14

Çardak’ta resmi olmayan seçim sonuçları alındı. Seçimlerin kazananı AK Parti Adayı Hüsnü Yılmaz oldu. 2014’te AK Parti’den seçilen, 2019 seçimlerinde yeniden aday gösterilmediği için partisinden ayrılıp Demokrat Parti saflarına katılan Mahmut Öztürk seçimleri ikinci sırada tamamladı. İYİ Parti Adayı Alaettin Tagay ise hayal kırıklığı yarattı ve 3. sırada kaldı.

HÜSNÜ YILMAZ KİMDİR?
Denizli’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Acıpayam’da tamamladı. 1989 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi’nden mezun oldu. 1992 yılında Acıpayam Tarım İşletmesi’nde veteriner hekim olarak mesleğe başladı.

1994-1995 yılları arasında Acıpayam Yem Fabrikası’nda işletme müdürü olarak çalıştı. 1995-1997 yılları arasında Abalıoğlu Yem Soya ve Tekstil Sanayi A.Ş.’de Denizli Bölgesi Pazarlama Müdürlüğü yaptı. 1997 yılında Acıpayam’da Alaattin Belediyesi’nin açmış olduğu veteriner hekimlik sınavını kazanarak Alaattin Belediyesi’nde veteriner hekim olarak göreve başladı.

2000 yılında Çardak Belediyesi’nde Hesap İşleri Müdürlüğü ve veteriner hekim olarak görev yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı