REKLAMI GEÇ

Denizli Ak Parti Teşkilatı başkan adayları için temayül yoklaması yaptı

Denizli Ak Parti Teşkilatı başkan adayları için temayül yoklaması yaptı

Denizli Ak Parti Teşkilatı belediye başkanı adayı olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde yaptığı temayül yoklamasında 700 delegenin oy kullanması bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2018 Pazar, 16:12

DENİZLİ (AA) – AK Parti Denizli İl Başkanlığı, yerel seçimlerde partiden belediye başkanı adayı olmak için başvuranlara yönelik teşkilat içinde dijital ortamda temayül yoklamasına gitti. Temayülde 700 delegenin oy kullanması bekleniyor.

Temayül yoklaması için kente gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve AK Parti Tokat Milletvekili Özlem Zengin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde ilk kez yeni bir sistemle oy kullanma işleminin gerçekleştirildiğini söyledi.

Oy verme işleminin tüm Türkiye’de aynı anda saat 10.00’da başladığını ve 16.00’da biteceğini anlatan Zengin, “81 ilde ilk defa yeni bir sistemle temayül yoklaması yapıyoruz. Modern bir sistem. Hızlı bir şekilde oy verme işleminin yapılmasını hedefledik. 3 ton kağıt israfını önlenmiş oldu. Hızlı bir şekilde karar vericilerin önünde düşüyor sonuçlar. Heycanlıyız ve mutluyuz.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı