REKLAMI GEÇ

Denizli’de AK Parti’nin kalesi Çameli yıkılmadı

Denizli’de AK Parti’nin kalesi Çameli yıkılmadı

AK Parti’nin son dönemlerde gerçekleştirilen tüm seçimlerde en yüksek oyu aldığı ilçe olan Çameli geleneğini bozmadı. AK Parti’nin Çameli Adayı Cengiz Arslan seçimi yine açık ara kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Nisan 2019 Pazartesi, 01:58

AK Parti’nin Denizli’deki kalesi Çameli’den beklenen sonuç geldi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde de AK Parti kentteki en yüksek oy oranına Çameli’de ulaştı.

Çameli’de kayıtlı 15 bin 185 seçmen tercihlerini kurulan 57 sandıkta ortaya koydu. Oy kullanan seçmenlerin büyük çoğunluğunu Cumhur İttifakı’nın AK Partili Adayı Cengiz Arslan aldı. Arslan’ı Millet İttifakı’nın İYİ Partili adayı Ender Yılmaz izledi.

CENGİZ ARSLAN KİMDİR?
1972 yılında Çameli’nin Kızılyaka Mahallesi’nde dünyaya geldi. İlkokulu Kızılyaka İlköğretim Okulu, ortaokulu Çameli Ortaokulu’nda tamamladı. 1990 yılında Denizli Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünden mezun oldu, iş hayatına atıldı.

Küçüker Tekstil’de çalıştıktan sonra 1991 yılında TEK’de teknisyen olarak göreve başladı. 1992 yılında ilçe işletme sorumlusu olarak idarecilik hayatına başladı.

1994 yılında TEK’nin bölünmesiyle TEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş’de aynı unvan ile çalışmaya devam etti.

2005 yılında Menderes EDAŞ, 2008 yılında Aydın, Denizli ve Muğla illerinin de özel sektör devri ile AYDEM EDAŞ şirketinde İlçe İşletme Yönetmeni unvanı ile görevine devam etti.

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Çameli Belediye Başkanlığına aday oldu. Seçimleri kazanan Cengiz Yılmaz Çameli Belediye Başkanı olarak görev yaptı.

Cengiz Yılmaz, evli ve 2 çocuk babası.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı