REKLAMI GEÇ

Osman Zolan Denizli’de, Nihat Zeybekci İzmir’de kesin aday

Osman Zolan Denizli’de, Nihat Zeybekci İzmir’de kesin aday

Denizlihaber.com günlerdir siyasi kulisleri meşgul eden iddialara kesinlik kazandıran bilgiye ulaştı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Denizli’de, Nihat Zeybekci ise İzmir’de kesin aday. Erdoğan, 24 Kasım Cumartesi (yarın) bu isimleri resmen açıklayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2018 Cuma, 17:23

Denizlihaber.com kritik bir bilgiye ulaştı, AK Parti’nin nefesleri tutarak yarını beklediği adaylarla ilgili kesin bilgileri aldı.

Daha önce 40 ilin belediye başkan adaylarının 24 Kasım Cumartesi günü Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı bilgisi revize edildi, il sayısı 50’ye yükseldi.

ZOLAN’IN ADAYLIĞI KESİN
Denizlihaber.com’un ulaştığı kesin bilgiye göre yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı adayının adını resmen açıklayacak. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yeniden aday gösterileceği ile ilgili güçlü kulis bilgileri, son gelişmelerin ardından kesinleşti. Erdoğan, yarın Başkan Zolan’ın ismini resmen açıklayacak ve tüm kamuoyuna tanıtacak.

İZMİR’DE DE ZEYBEKCİ VAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı ve Denizli’yi yakından ilgilendiren ikinci il ise İzmir. Bir süredir kulislerde dillendirilen İzmir adaylığı için Nihat Zeybekci’nin düşünüldüğü iddiaları, Denizlihaber.com’un ulaştığı bilgi ile kesinleşti. AK Parti, İzmir’de seçimlere Nihat Zeybekci ile girecek ve bu isim de yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı