REKLAMI GEÇ

Turgut Devecioğlu’ndan Honaz’a mesaj

Turgut Devecioğlu’ndan Honaz’a mesaj

Ertelenen seçimlerin yenilendiği Honaz’da rakibi CHP Adayı Yüksel Kepenek’e yenilen Turgut Devecioğlu, seçim sonuçlarının alınmasının ardından teşekkür mesajı yayınladı. Devecioğlu, “Milletimizin verdiği vekaleti en iyi şekilde yöneterek emanetini alnımız ak, başımız dik bir şekilde teslim ediyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2019 Pazartesi, 10:12

31 Mart’ta yapılan seçimlerin dün tekrarlandığı Honaz’da seçmen tercihini Yüksel Kepenek’ten yana kullandı. Seçim sonuçlarının alınmasının ardından eski başkan Turgut Devecioğlu bir teşekkür mesajı yayınladı.

Bir yerel yönetimler hareketi olan AK Parti’nin tecrübesinden ilhamla; Honaz için 15 yıldır gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten Devecioğlu, yaptıkları hizmetlerle ilçenin makus talihini değiştirdiklerini söyledi.

Devecioğlu, “15 yıllık belediye başkanlığımız döneminde siz değerli hemşehrilerimizle ‘yapılamaz’ denilen projeleri tek tek hayata geçirdik, ilçemizin dört bir yanında hizmet destanları yazdık. Birbirinden mühim projelerimizin her detayında odak noktamız her zaman sizler oldunuz. ‘Önce Honaz’ diyerek yürüdüğümüz bu yolculuğumuzda siz değerli hemşerilerimiz bu pazar kararını verdi. Bizler, sizlerin kararının tüm kararlardan, seçiminizin tüm seçimlerden üstün olduğu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz. Bu kutlu davadan aldığımız terbiyeyle; seçim sonuçlarının Honazımıza ve hemşerilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Milletimizin verdiği vekaleti en iyi şekilde yöneterek emanetini alnımız ak, başımız dik bir şekilde teslim ediyoruz.

Bize oy veren, vermeyen tüm vatandaşlarımıza, birlikte yürümekten ömrümün sonuna dek onur duyacağım AK Parti teşkilatlarımıza, seçimlerde görev alan tüm sandık görevlilerimize, güvenlik güçlerimize ve değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ve tabi ki de 15 yıl boyunca büyük bir sabırla yanımda olan, destek ve dualarını bir an bile olsun esirgemeyen, varlıkları ile şahsıma büyük güç katan başta eşim olmak üzere evlatlarıma, ağabeyime, kız kardeşlerime, çocuklarına ve diğer tüm aile büyüklerine çok teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Güzel Honazımıza ve hemşerilerimize gönülden sevgilerimle” dedi.

Yorumlar

mehmet   -  Bağlantı 3 Haziran 2019, 12:52

honaz şimdi kaybetti

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı