REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den adaylığı için yoruma açık sözler

Zeybekci’den adaylığı için yoruma açık sözler

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik’in “Adayları Cumartesi günü açıklayacağız” sözünden sonra ismi İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için anılan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, bir soruya verdiği cevapla sanki kulislerde konuşulanları doğruladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Kasım 2018 Perşembe, 13:50

Ege Ekonomiyi Geliştirme Vakfı, NTV ve Özgencil Grup iş birliğiyle ikincisi düzenlenen Ege Ekonomik Forum’unun “Değişen Küresel Ekonomik Sistemde Nasıl Doğru Konumlanabiliriz” başlıklı oturumuna katılan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Başkanvekili Nihat Zeybekci, oturumun öncesinde sorulan bir soruya verdiği cevapla sanki adaylığı için kulislerde konuşulanları doğruladı.

Proğram öncesinde gazetecilerin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olup olmadığına yönelik sorulara,”Partinin ve Cumhurbaşkanı’nın görev tebliğ etmesi halinde bu durum benim için onur olur ve hizmetkar belediyeciliği İzmir’e getirmek için sonuna kadar çalışırız” yanıtını verip şunları dile getirdi:

“Görev tebliğ edilmesi halinde en iyisiyle yapacağımızı bilmenizi isterim. Takdir edersiniz ki böyle şeylerin öncelikle partimiz tarafından tebliğ edilmesi lazım. Şu anda yapılmış bir tebligat yok. Biz de sizler gibi bir şekilde görüşüldüğünü, ciddi olarak değerlendirildiğini biliyoruz. İnşallah cumartesi göreceğiz. İzmir için hayırlısı neyse o olsun. İzmir bu Anadolu coğrafyasının doğuştan en güzel şehri. Ben İzmir’in en güzelini hak ettiğine inanıyorum. Güzeli ve iyisi neyse o olsun. İzmir’in geleceğini yeniden inşa etme adına en iyi hizmetkar kim olacaksa onun olmasını temenni ederim. İzmir mahallenin en güzel kızı. Kim istemez. İzmir Anadolu’nun en güzel kızı. En güzel şehri. Doğuştan en güzel şehri. Hayırlısı olsun.”

Yorumlar

Ali Güven   -  Bağlantı 22 Kasım 2018, 14:21

Yolu açık olsun.İnşallah mahallenin güzel kızını kaçırıp evde kalmış kıza talip olmak zorunda kalmaz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı