REKLAMI GEÇ

Bekilli’de Türkan Keyik’e sevgi seli

Bekilli’de Türkan Keyik’e sevgi seli

Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik’e sevgi seli çığ gibi büyüyor. Evlerinin karşısına asılan Türkan Keyik afişini kaldırmak isteyenler karşılarında 2.5 yaşındaki Meral’i buluyor, “Türkanıma dokunmayın” diyerek ağlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2019 Cumartesi, 12:03

Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı CHP’li Türkan Keyik, küçük-büyük tüm ilçe halkının kalbine girmeyi başardı.

Yerel seçim çalışmalarına yönelik gece gündüz çalışmalarını sürdüren Türkan Keyik’e sevgi seli çığ gibi büyüyor.

“TÜRKANIMA DOKUNMAYIN”
Bekilli’de Türkan Keyik sevgisinin en çarpıcı örneklerinden birini 2.5 yaşındaki Meral Toma ortaya koyuyor. Evlerinin tam karşısında bulunan dev Türkan Keyik afişinin yanından ayrılmayan küçük Meral, afişi kaldırmak için gelenlere de engel oluyor.

Afişe dokunan olduğunda koşarak giden 2.5 yaşındaki Meral Toma, “Türkanıma dokunmayın” diyerek ağlıyor.

“TÜRKANIMIZI GÖREMEDİK”
Türkan Keyik sevgisini ortaya koyan bir başka olay ise mahalle gezisi sırasında Başkan Adayını göremeyen iki yaşlı kadından geldi. Türkan Keyik’in mahallede olduğunu öğrenen iki yaşlı kadın, “Türkanımızı göremedik” diyerek üzülünce, durum Türkan Keyik’e iletildi.

Programını değiştiren ve yeniden bu bölgeye gelen Türkan Keyik, iki yaşlı kadın ile bir araya geldi, kucaklaştı ve sohbet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı