REKLAMI GEÇ

Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik fark yaratıyor

Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik fark yaratıyor

CHP Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik, yola çıktığı ilk günden itibaren farklı ve yapıcı kişiliği ile ön plana çıkıyor. Emeğin yanında yer alan Türkan Keyik, seçim çalışmaları sırasında da bu özelliğini ortaya koyuyor. CHP Bekilli Adayı, seçim aracını kendisi kullanıyor, promasyon için dağıttığı çevreci torbaları kendi elleriyle dikiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2019 Cuma, 14:43

İYİ Parti’nin de desteklediği CHP Bekilli Belediye Başkanı Adayı Türkan Keyik, adaylığının açıklandığı günden itibaren etkili çalışması ile dikkat çekiyor. 7’den 77’ye her kesimli bir araya gelen, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayan Türkan Keyik, çalışma yöntemiyle de fark yaratıyor.

SEÇİM ARACINI KENDİ KULLANIYOR
Ekibiyle birlikte Bekilli’yi adım adım gezen, vatandaşlarla buluşan ve projelerini anlatan Türkan Keyik, seçim aracını da kendi kullanıyor, ulaşımını kendi sağlıyor. Bu yaklaşımı ile fark yaratan Bekilli Adayı vatandaşlardan da takdir topluyor.

PROMASYONLARINI KENDİ DİKİYOR
Seçim çalışmasında etkili rolünü her alanında gösteren Türkan Keyik, vatandaşlara dağıttığı bez torbaları da kendi elleriyle hazırlıyor. Dikiş makinesinin başına geçen ve ekibiyle birlikte arı gibi çalışan Türkan Keyik, hünerlerini bu alanda da sergiliyor.

İNSAN İLİŞKİLERİ ÜST SEVİYEDE
Uzun yıllar sağlıkçı olarak hizmet veren ve vatandaşlarla birebir ilişki kuran Türkan Keyik, seçim çalışmasında da bu özelliğini ön plana çıkarıyor. Keyik, “Bekilli’nin bir olmaya, birlikte olmaya ihtiyacı var. Bekilli insanı sıcak kanlıdır, Bekilli insanının değerleri yüksektir. 31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından kutuplaşmayı ortadan kaldıracağız. Bekilli gücünü birleştirecek, geleceğe emin adımlarla ilerleyecek” dedi.

HALKIMIZA MUTLULUK SÖZÜ VERİYORUZ
Ortaya koydukları projelerin üretim eksenli olduğuna dikkat çeken Türkan Keyik, “Üreten, ürettiğini paylaşan, daha iyi şartlarda yaşayan bir Bekilli için mücadele ediyoruz. Halkımız ile el ele verip, sorunların üstesinden geleceğiz. Bekilli üretimde olduğu gibi, kültürel ve sanatsal alanda da başkent olacak. Biz halkımıza mutluluk sözü veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı