REKLAMI GEÇ

Türkan Keyik gittiği her yerde başkan gibi karşılanıyor

Türkan Keyik gittiği her yerde başkan gibi karşılanıyor

Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkan Adayı CHP’li Türkan Keyik, gittiği her mahallede başkan gibi karşılanıyor. Bekilli halkı Türkan Keyik’e “Yazmalı Efe” diye sesleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2019 Perşembe, 15:47

Millet İttifakı’nın Bekilli Belediye Başkanı Adayı Türkan Keyik, halkla buluştuğu mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

CHP’nin etkili isimlerinden Adnan Keskin’in de seçim çalışmalarında destek verdiği Türkan Keyik, yine yoğun bir program uyguladı.

Adnan Keskin ile birlikte ilçe merkezinden başlayarak birçok mahalleyi ziyaret eden Türkan Keyik, her yerde başkan gibi karşılanıyor.

Bekilli halkının “Yazmalı Efe” lakabını taktığı Türkan Keyik, vatandaşlar ile kucaklaşıyor, sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini sunuyor.

Bekilli’nin özellikle gençlerde artan işsizlik nedeniyle hızla göç verdiğini belirten Türkan Keyik, göçün önüne geçmek için üretimin devreye sokulması gerektiğini söyledi.

Göçün altındaki en büyük nedenin hızla cazibesini kaybeden tarımın geldiğine işaret eden Türkan Keyik, “Önceden üzüm para ediyordu, artık etmiyor. Çünkü sahip çıkmıyorlar, üretmeyin diyorlar. Biz politikamızı ve projelerimizi üretim üzerine kuruyoruz. Onlar da bizi ‘üretim belediyenin işi mi?’ diye eleştirmeye çalışıyorlardı. Ama, onlar da bizim projelerimizin arkasından gelmeye, üretim demeye başladılar” diye konuştu.

Betonla bir yere varılamayacağını hatırlatan Keyik, “Betonla varılan noktayı gördük. Bu iktidar göreve geldiği günden bu yana tüm kaynaklarımızı, tüm birikimlerimizi betona yatırdı. Sonuç ortada, iflasın eşiğine getirdiler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı