REKLAMI GEÇ

Şevik: “Bağlarımız yeniden güçlenecek”

Şevik: “Bağlarımız yeniden güçlenecek”

Hayatını kaybeden Buldanlı hayırsever işadamı Ahmet Tuncay’ın derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Cumhur İttifakı MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, “Buldan’dan eğitimden sağlığa birçok alanda hayırseverlerimizin imzası var. Ahmet Abimiz de önemli işadamlarımızdan biriydi” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Mart 2019 Pazartesi, 11:44

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 85 yaşındaki Buldanlı hayırsever işadamı Ahmet Tuncay’ın, Buldan’a sağladığı istihdamın yanı sıra, ilçeye yatılı bölge okulu, öğrenci yurdu, hastane ve PTT binasını kazandırdığını söyleyen Şevik, “Buldanlı çok sayıda işadamımız ilçemize eğitimden sağlığa bir çok alanda yatırım yaptı. Buldan’ın gelişimine katkı koyan işadamlarımızdan biri de Ahmet Tuncay idi. Merhuma Allahtan rahmet, sevenlerine ise sabırlar diliyorum” dedi.

HAYIRSEVERLERİMİZ İLE BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRECEĞİZ
Buldanlı işadamlarının büyük çoğunluğunun İstanbul’da ikamet ettiğini ve yaptıkları yatırımlarla ilçenin gelişimine katkı sağladıklarını belirten Şevik, son yıllarda işadamları ile Buldan arasındaki bağın çeşitli nedenlerle kopma noktasına geldiğini kaydetti.

Şevik, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Buldan halkının desteği ile yeniden başkan seçilmem halinde işadamlarımızı tek tek ziyaret ederek, o bağı yeniden güçlendireceğiz” diye konuştu.

Şevik, belediye başkanlığı yaptığı dönemde Budan’ın yetiştirdiği iş, bürokrasi, bilim ve sanat dünyasından birçok ismin bir araya gelerek Buldan Platformu kurulduğunu hatırlatarak, “Ben belediye başkanı olarak platformun doğal üyesiydim. Platform olarak güzel çalışmalara imza attık. İşadamlarımızla yeniden o bağı güçlendirmek, geleceğin Buldan’ını işadamlarımız dahil, sivil toplum kuruluşlarımızla ve halkımızla birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı