REKLAMI GEÇ

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik göreve başladı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik göreve başladı

Cumhur İttifakı’nın Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, mazbatasını aldıktan sonra görevinin başına geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Nisan 2019 Cumartesi, 15:14

İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alan Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, görevine başladı. Belediye binası önünde kalabalık bir grup tarafından karşılanan Şevik, “Önemli olan başkan seçilmek değil. Önemli olan hem hizmetleriyle hem de insani açıdan gönüllere girebilmektir” dedi.

Belediye Binası’nda personeli ile tek tek selamlaşan Şevik, 5 yıl aradan sonra başkanlık koltuğuna yeniden oturmuş oldu. Şevik, “Aradan 5 yıl geçti. Geçen yıllar insanları, eşyaları yıpratır ama gönülleri, hatıraları yıpratmıyor. Belediye başkanlığı yaptığım 7 yılda yaptığım hizmetler, hala vicdanlarda, gönüllerde yaşıyor” dedi.

Gönüllerin başkanı olacağım
“5 yıl önce belediye başkanlığı görevini nasıl halefime devrettim ise bugün de aynı şekilde devralmak isterdim” diyen Şevik, selefi Gülbay’ın devir teslim törenine katılmamasını eleştirdi.  Şevik, siyasetin bir adabı, bir nezaketi ve muaşereti olduğunu hatırlatarak, “Bu yalnızca seçim için olmuyor, devir teslim töreni ile de olmuyor. Ben Gülbay’a 5 yıl içinde yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim.  Demokrasinin imtihan noktası, 5 yılda bir önümüze konan sandıklardır.  Aday belirlenmiş olmak, tercih edilmek, seçilmiş olmak yeterli olmuyor.  Sandığa girmek, başkan olarak çıkmak lazım. Ancak o da yetmez.  Belediye başkanının hem yaptığı hizmetler açısından hem de insani açıdan halkın gönlünü alabilmiş olması önemli. Ben 5 yıl sonraki seçimlerde, hizmetleriyle olduğu kadar halkın gönlüne girmiş bir başkan olarak da, bu koltuğu bir başkasına teslim etmek isterim” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı