REKLAMI GEÇ

Buldan’ın yeni başkanı Şevik, ilk ziyaretini eşi Ayşen Şevik’e yaptı

Buldan’ın yeni başkanı Şevik, ilk ziyaretini eşi Ayşen Şevik’e yaptı

Buldan’da geçerli oyların yüzde 36,98’ini alarak 5 yıl aradan sonra yeniden belediye başkanlığına seçilen Mustafa Şevik, seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından ilk önce eşinin mezarını ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2019 Salı, 10:06

Buldan’da 7 yıl belediye başkanlığı yapan Mustafa Şevik, pazar günü geçekleştirilen yerel seçimlerin kazananı oldu. 5 yıl aradan sonra başkanlık görevini selefinden devralmaya hazırlanan Şevik, seçim başarısını 2014 yılında hayatını kaybeden eşi Ayşen Kevser Şevik’e adadı.

Belediye başkanlığını devrettiği 2014 yerel seçimlerinde birlikte omuz omuza çalıştığı eşi Ayşen Şevik’i aynı yılın ağustos ayında yakalandığı amansız hastalık nedeniyle kaybeden Şevik, eşinin mezarı başında uzun süre dua etti. Başkan Şevik, “Buldan’da 7 yıl başkanlık yaptığım dönemde yanımda hep Ayşen hanım vardı. Bugün Buldan’ın efsane hizmetlerinin başkanı olarak anılıyorsam bunda Ayşen Hanım’ın, iki oğlumun ve kızımın rolü büyüktür. Ben onlara çok şey borçluyum. Ben Ayşen Hanım’dan hep güç aldım, alıyorum da. Ayşen Hanım’ın Buldan için hayalleri vardı. Bunu geçen 5 yılda yapamadım. Buldanlıların teveccühü ile yeniden belediye başkanlığına seçildim. Hem Buldanlılara hem de Ayşen Hanım’a verdiğim sözleri yerine getirmem için var gücümle çalışacağım. Çıktığım bu yolda Allah utandırmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı