REKLAMI GEÇ

Mustafa Şevik, Buldan için park projelerini açıkladı

Mustafa Şevik, Buldan için park projelerini açıkladı

Cumhur İttifakı’nın Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, Buldan için projelerini açıklamaya devam ediyor. Şevik, son olarak park projelerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2019 Pazartesi, 11:10

Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmaları doğrultusunda yaptığı ziyaretleri ve yapmayı planladı projelerini anlatmayı sürdürüyor. Şevik, son olarak Buldan’ın acil ihtiyacı olan park projelerini açıkladı. “Buldan sahip olduğu tarihi evleri, el dokuması ürünleri ve Yaya Gölüyle olduğu kadar yeşil alanlarıyla, doğal güzelliğiyle de Denizli’nin gözde ilçelerinden biri” diyen Şevik, park projeleri ile ilçenin güzelliğine güzellik katılacağını dile getirdi.

Cumhur İttifakı’nın MHP Buldan Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik belediye başkanlığı yaptığı 2007-2014 yıllarında başta Tarakçı Parkı’nı yeniden düzenleyerek Buldan halkının hizmetine sunduğuna da değinerek, “Toplu Konut Parkı ve Gölbaşı Parkı olmak üzere irili ufaklı 27 park ve yeşil alanı Buldan’a kazandırdım. Şimdi yeni yeni park projelerimiz hazır” dedi.

HEYELAN BÖLGESİ YEŞİL ALAN OLACAK
Diğer taraftan Girne mevkiinde heyelan nedeniyle hasar gören konutların bedeli ödenerek yerine yeşil alan ve dinlenme parkı yapılacağını söyleyen Şevik, Kestane Deresi, Vakıf Alanı gibi mevcut parkları yeniden düzenlenerek vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti. Ayrıca Topdamı mevkiine yeni düzenlemeyle modern çizgilere sahip, kale siluetinde, geniş bir dinlenme parkı yapılacağının müjdesini veren Şevik, “Benim dönemimde yapılan Karşıyaka Mahallesindeki Çamlık Parkı yeniden düzenlenecek“ dedi.

BULDAN DOĞAL YAŞAM ALANI OLACAK
Orman Bölge Müdürlüğü’nden izin alınarak Çamlık Parkını ormanlık alan ile birleştirmeyi düşündüklerini de dile getiren Şevik, “Burası, dinlenme yerleri, yürüyüş parkurları ile Buldanlıların yeni yaşam alanı olacak. Ayrıca, Duran Çeşmesi denilen mevkide de park düzenlemesi yapılacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı