REKLAMI GEÇ

Şevik mahalle gezilerini sürdürüyor

Şevik mahalle gezilerini sürdürüyor

Buldan Cumhur İttifakı MHP Adayı Mustafa Şevik, seçim çalışmalarını mahallelerde sürdürüyor.  Buldan’ın yeni yerleşim yeri olan Yonatça Mahallesi’ni ziyaret eden Şevik, mahalle halkından tam destek aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mart 2019 Çarşamba, 16:27

Buldan belediye başkanlığı için seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur ittifakının adayı Mustafa Şevik, Yonatça mahalle halını ziyaret etti. Ziyarette mahallelerinin tam desteğini alan Şevik, Yonatça Mahallesi’nin belediye hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını söyledi.

Belediye başkanlığı döneminde Yonatça Mahallesi’nin yol ve alt yapı çalışmalarını tamamladığını söyleyen Şevik, “Yonatça  Mevkiini imara açacağız. Burasının yol çalışmalarını tamamladık. Yollara taş döşereyerek vatandaşlarımızın ayağını çamurdan kestik. Yeniden seçilmem halinde bu mevkii ile ilgili çok güzel projelerim var” dedi.

Yonatça’yı imara açacağız
Buldan’ın eski tarihi yerleşim yeri korunarak yeni yerleşim  alanlarının açılacağını söyleyen Şevik, “Yonatça Mevkii’nde yeni imar planı oluşturacağız. Çünkü Buldan’ın mevcut yerleşim yerinde arsa sıkıntısı var. Buldan’ın Kuzeydoğu ve Güney’inden iki çevre yolu açacağız. Buldan’ın yerleşimi buralara kayacak. Yeni yerleşim yerlerini beton yığını binalar olarak değil, bahçeli, dublex tarzı  binalar olarak planlayacağız. Buldan’ı eski ve yeni Buldan olarak yeniden inşa edilecek” diye konuştu.

Buldan Ege’nin gözbebeği olacak
Buldan’ı ortalayan iki adet çevre yolu açılacağını da vurgulayan Şevik, “Bölmekaya ile Gölbaşı’nı birleştiren 3 kilometrelik çevre yolu Buldan’ın Güney’inden geçecek, bir diğer çevre yolu ise Kuzey doğusundan geçecek. Böylelikle Buldan’a hem ulaşım kolaylaşacak hem de gelişimi sağlanacak.  Buldan, Ege’nin gözbebeği ilçelerinden biri olacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı