REKLAMI GEÇ

Akşener ve Kılıçdaroğlu ilk ortak miting için geliyor

Akşener ve Kılıçdaroğlu ilk ortak miting için geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Lideri Meral Akşener, Millet İttifakı’nın seçim çalışmaları kapsamında ilk ortak miting ile Denizlililerin karşısına çıkıyor. Miting yarın saat 17.00’de, 29 Ekim Bulvarı’nda.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2019 Salı, 09:39

31 Mart Yerel Seçimleri için son düzlüğe girilirken, liderler de mitinglerle seçmen karşısına çıkmaya devam ediyor.

Daha öncesi seçimlerde görülmeyen ittifaklı süreç, mitingleri de farklılaştırdı. Millet İttifakı adı altında birleşen ve Denizli başta olmak üzere ülkenin bir çok ilinde ortak adaylar çıkaran CHP ile İYİ Parti, Denizli’de bir ilke daha imza atıyor ve ilk ortak mitinglerini yapıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6 Mart Çarşamba günü Denizli’de vatandaşlarla buluşuyor. Kılıçdaroğlu ile Akşener’in mitingi 29 Ekim Bulvarı’nda düzenlenecek ve saat 17.00’de başlayacak.

AKŞENER ÖNCE GELECEK

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu miting günü Denizli’de olacak. İYİ Parti Lideri Akşener’in ise daha yoğun bir programı var. 5 Mart Salı günü akşam saatlerinde kente gelecek olan Akşener, geceyi bir otelde geçirecek, burada teşkilat ile buluşacak.

6 Mart Çarşamba günü erken saatlerden itibaren ilçe turlarına başlayacak olan Akşener, önce Tavas, ardından da Kale ve Beyağaç’ta seçim bürolarının açılışına katılacak. Saat 17.00’de Kılıçdaroğlu ile miting yapacak olan Akşener, geceyi yine Denizli’de geçirecek. Akşener, 7 Mart Perşembe günü sabahı Aydın’a geçecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı