REKLAMI GEÇ

Akbaba: “İtirazlara ilişkin süreç takip ediliyor”

Akbaba: “İtirazlara ilişkin süreç takip ediliyor”

Yerel seçimlere ilişkin Denizli’de tüm gözler itiraz edilen 3 ilçeye çevrildi. AK Parti Honaz ve Babadağ, İYİ Parti de Baklan seçimlerinin sonuçlarına itiraz etmişti. CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, 3 ilçede de sürecin ciddi bir şekilde takip edildiğini, parti tarafından avukatların görevlendirildiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2019 Salı, 17:08

AK Parti’nin Honaz ve Babadağ, İYİ Parti’nin de Baklan seçim sonuçlarına itiraz etmesinin ardından gözler İl Seçim Kurulu’na çevrildi. 3 ilçe için de süreç devam ederken, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, gelişmeleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Bu bölgelere ilişkin tutanakların teslim edildiğini ve itirazları kurulların değerlendireceğini dile getiren CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, “Bundan sonra söz seçim kurulunda. Eğer itirazlar kabul edilmezse sonuç açıklanır, kabul edilirse de yeniden sayım yapılır. CHP olarak Honaz, Babadağ ve Baklan’a yönelik itirazları yakından takip ediyoruz. Bölgelerde avukatlarımızı görevlendirdik, il ve ilçe yöneticileri de görevlerinin başındalar” dedi.

Babadağ’a ilişkin itiraz sonucunun yarın alınmasını beklediklerini dile getiren Akbaba, “Sonuçlar birbirine çok yakın olunca itirazlar da kaçınılmaz oluyor. Bu normal bir süreç, AK Parti az farkla kaybettiği Honaz ve Babadağ’a itiraz etti, biz de Baklan için itirazımızı yaptık. Bekleyip, sonuçları göreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı