REKLAMI GEÇ

CHP Merkezefendi’de eğilim yoklaması yapacak

CHP Merkezefendi’de eğilim yoklaması yapacak

CHP’li yaklaşık 40 kişilik heyet İYİ Parti İttifakı konusunda bilgi almak için bugün Genel Başkan kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Toplantıdan çıkan en önemli ayrıntı Merkezefendi ile ilgili oldu. İlçede aday için eğilim yoklaması yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2018 Pazartesi, 21:15

Cumhuriyet halk Partisi Denizli Örgütü geçtiğimiz çarşamba CHP ve İYİ Parti arasında gerçekleştirilen ititfak protokolü ile şok olmuştu. keza anlaşmaya göre CHP Denizli’de Büyükşehir belediye Başkan Adayı çıkarmayıp İYİ Parti’yi destekleme kararı almıştı.

BAŞKENTE ÇIKARMA YAPTILAR
İlk şoku atlatan CHP Denizli örgütü, İl Başkanı Mahir Akbaba önderliğinde ilçe başkanları, belediye başkanları, kadın kolları başkanı ve belirlenmiş belediye başkan adaylarından oluşan yaklaşık 40 kişilik bir ekiple Ankara’ya çıkarma yaptı.

İTTİFAKI SORDULAR
Denizli heyeti, MYK toplantı salonunda Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından ağırlandı. Heyet Kılıçdaroğlu’na, medyadan takip ettikleri ittifak sonuçlarına yönelik sıkıntılarını dile getirdi, önceden haberdar edilmediklerinden ötürü serzenişte bulundu, ittifak konusunda ilçelere dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU DİKKATLE DİNLEDİ
Genel başkan Kılıçdaroğlu, heyeti dikkatle dinleyerek ilçe adaylıkları konusunda örgütün hassasiyetine özen gösterecekleri sözünü verdi. Öte yandan Merkezefendi ilçesi için eğilim yoklaması kararının çıkacağını söyledi. Merkezefendi’de Şeniz Süzek, Sabri Yıldız ve Sedat demirci için eğilim yoklaması yapılacak. Adayın belirlenmesi konusunda son kararı  ilçe üyeleri belirleyecek. Yoklama Pazar günü yapılacak. İlçenin yaklaşık 3200 delegesi var.

“BAŞKANI BİZDEN OLAN İLÇELER, BİZİM” DEDİ
Kılıçdaroğlu, ilçeler konusunda da ittifak görüşmelerini sürdüğünü belirtirken, CHP’nin belediye başkanlıklarının olduğu ilçelerde İYİ Parti’nin aday çıkarmayacağı sözünü de verdiği edinilen bilgiler arasında.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı