REKLAMI GEÇ

Kepenek gözyaşlarına hakim olamadı

Kepenek gözyaşlarına hakim olamadı

Honaz’da seçimi ikinci kez kazanan Yüksel Kepenek, sonuçların kesinleşmesinin ardından gözyaşlarına hakim olamadı, Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’ya sarılarak ağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Haziran 2019 Salı, 11:09

Honaz’da 8 oy farkla kazandığı belediye başkanlığını itirazlar nedeniyle yeniden seçime girirek kazanan Millit İttifakı adayı Yüksel Kepenek zaferinin ardından gözyaşlarını tutamadı.
İlçede sandıkların sayımına başlandığı ilk andan itibaren seçimi önde götüren ve her geçen dakika farkı biraz daha açan Yüksel Kepenek, ilk seçimdeki 8 oy farkı ise 2 binin üzerine çıkardı.
Yorucu seçim sürecini iki kez yaşayan bu süreçte çok önemli isimlerden destek alan Kepenek zaferini de gözyaşlarıyla kutladı.
Honaz’da adeta kamp kuran CHP Genel Başkan YardımcısıGülizar Biçer Karaca’ya sarılarak ağlayan Kepenek’in duygu dolu anlarına tanıklık edenler ona moral vermek için alkışlarla tempo tuttu.

Yüksel Kepenek ve Karaca’nın birbirlerine sarıldıkları ve gözyaşı döktükleri anlar ise sosyal medyanın en çok izlenen videolarından oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı