REKLAMI GEÇ

Millet ittifakının adayları medya ile bir araya geldi

Millet ittifakının adayları medya ile bir araya geldi

Denizli’de millet ittifakının adayları ve il başkanları Gazeteciler Cemiyeti’nde medya mensupları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2019 Salı, 13:59

Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’ndaki sohbet toplantısına millet ittifakının büyükşehir belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar, Pamukkale belediye başkan adayı Ahmet Divarcı, Merkezefendi belediye başkan adayı Şeniz Doğan, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ve medya çalışanları katıldı.

İL BAŞKANLARI, HERKESİ MİTİNGE DAVET ETTİ
CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, seçime az bir süre kala sahalardan iyi sonuçlar aldıklarını ancak herhangi bir net anketin ellerinden bulunmadığını açıkladı. Adayların canla başla çalıştıklarının altını çizen Akbaba, adaylardan daha çok performans göstermelerini istedi. Akbaba, yarın saat 17.00’de liderler Meral Akşener ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun birlikte 29 Ekim Bulvarı’nda yapacağı mitinge herkesi davet etti. İYİ Parti İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozkurt ise, Mart’ın sonunun bahar olduğunu belirtti.

BAHTİYAR: MİTİNGTE PROJELERİ AÇIKLAYACAĞIZ
Büyükşehir belediye başkan adayı Ümit Bahtiyar da, sahalarda hep ekonomik sorunlarla karşı karşıya geldiklerini ve bu konuda büyük tepkiler aldıklarını dile getirdi. Yarın ilk kez bir mitingde projelerini açıklayacağını kaydeden Ümit Bahtiyar, sürpriz projelerin herkesin hoşuna gideceğini belirtti. Merkezefendi belediye başkan adayı Şeniz Doğan ise, bütün belediyelerde sosyal belediyecilik anlayışını getireceklerini söyledi. Doğan, “Martın sonu bahar” diye konuştu.

DİVARCI: BEKA SORUNU YOK EKONOMİK SORUN VAR
Seçim öncesi bir Beka sorunu olmadığına dikkat çeken Pamukkale Belediye başkan adayı Ahmet Divarcı, ekonomik sorunun olduğunu ifade etti. Sahalarda milletin projelere değil filesine baktığını söyleyen Divarcı, “Yaptığımız ittifakın sahalarda karşılığını görüyoruz. Ben proje vaat ediyorum. Benim halk ekmek, süt ya da kreş gibi projelerin beka ile ne gibi ilgisi olabilir. İnsanların projeye de ihtiyaçları yok. Tek derdi ekonomi. Bunları birlikte aşacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı