REKLAMI GEÇ

Siyasi partiler 1-30 Mart tarihleri arasında billboardları kullanamayacak

Siyasi partiler 1-30 Mart tarihleri arasında billboardları kullanamayacak

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, İlçe Seçim Kurulu’nda alınan karar gereği hiçbir belediye başkanı ve siyasi partinin 1-30 Mart tarihleri arasında billboardları kullanamayacağını söyledi. Varlıker, “Subaşıoğlu çok sevdiği billboardlarla vedalaşmak zorunda” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2019 Cumartesi, 14:02

CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, yerel seçimler öncesi son düzlüğe girildiği süreçte İlçe Seçim Kurul’nda yapılan toplantıda alınan kararları değerlendirdi.

Özellikle sokak reklamlarının kullanımına yönelik görüşmeler esnasında zaman zaman tansiyonun yükseldiği anlar yaşadıklarını belirten Varlıker, CHP ve İYİ Parti’nin kararlı duruşu sayesinde bazı kararların alındığını söyledi.

Toplantıda alınan dikkat çekici kararlardan birini, “Subaşıoğlu çok sevdiği billboardlarla vedalaşmak zorunda” diyerek paylaşan Varlıker, “1-30 Mart tarihleri arasında mevcut belediyeler ve tüm siyasi partiler hiçbir şekilde billboardlarda ilan, duyuru ve siyasi propaganda yapamayacak. Aksi halde seçim suçu işlenmiş olacaktır” dedi.

Vatandaşlara da çağrı yapan Varlıker, “Bu suçun işlenmesi durumunda vatandaşlarımız ilgili billboard fotosu, adresi ve şikayet dilekçesi ile ilgili İlçe Seçim Kurulu’na ya da CHP İlçe Başkanlıklarına müracaat edebilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı