REKLAMI GEÇ

Gündüz inşaatta, gece seçim çalışmasında

Gündüz inşaatta, gece seçim çalışmasında

Buldan, alışılmamış bir adayı konuşuyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüzleri 60 Lira yevmiye ile inşaatta işçilik yapıyor, akşamları da seçim çalışması yürütüyor. Erbölük, parası olmayan bir garibanın da aday olabileceğini göstermek için yarışa girdiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Şubat 2019 Çarşamba, 13:48

Buldan’da 31 Mart Yerel Seçimlerine yönelik çalışma bir hayli hızlandı. Başkan adayları sahaya indi, halka kendini anlatmak ve destek almak için çaba harcamaya başladı.

Buldan’da adaylar arasında öyle bir isim var ki, farklı profili ile dikkat çekiyor. Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Metin Erbölük, gündüzleri tam anlamıyla ekmeğini taştan çıkarıyor.

İnşaatlarda işçi olarak çalışan Metin Erbölük, tüm gün kum çekiyor, taş taşıyor, duvar örüyor, sıva yapıyor, fayans döşüyor. Yorucu bir işte çalışmasına rağmen akşam saatleri geldiğinde de siyasi çalışmalara yöneliyor.

Mahalle mahalle, ev ev dolaşan, Buldan halkını ziyaret eden Erbölük, projelerini anlatıyor, kendini tanıtıyor ve destek istiyor.

Buldan halkı tarafından sevilen bir isim olan Metin Erbölük, 5 ayrı inşaatta çalıştığını ve yoğun bir temposunun olduğunu söyledi. Buna rağmen gariban birinin de siyasetin içinde yer alabileceğini göstermek için aday olduğunu anlatan Erbölük, “60 lira yevmiye ile çalışıyorum ve yaptığım işle gurur duyuyorum. Gariban birinin de halkla iç içe olabileceğini göstermek istedim. Mesaiden sonra da seçim çalışmalarına yöneliyorum, halkımızın bana gösterdiği ilgi de son derece sevindirici” dedi.

(Kaynak: Buldan Doğuş Gazetesi)

Yorumlar

Ender   -  Bağlantı 27 Şubat 2019, 20:24

Helal olsun sana başarılar inşallah buldan halkı semin gayretini görür be oylarını verir ☝️☝️☝️

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı