REKLAMI GEÇ

Güleç; memleketi Bekilli’de coşkuyla karşılandı

Güleç; memleketi Bekilli’de coşkuyla karşılandı

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç kendi memleketi Bekilli’yi ziyaret etti. Güleç’i hemşehrileri coşkuyla karşıladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2019 Cuma, 15:57

Vatan Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Güleç, memleketi Bekilli’de Yeşiloba, Sırıklı, Porazlı, Üçkuyu ve Gömce mahallelerini ziyaret etti. Vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Güleç, ziyaret ettiği mahallelerde adeta mini mitingler düzenledi. Güleç, buralarda üretime vurgu yaptı.

KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR!
“Vatan Partisinin Milli Hükümet programı, vatan bütünlüğünü sağlamak ve refahı yaymak için bölgeler arasında dengeli kalkınmayı öngörüyor” diyen Mustafa Güleç, dengesiz gelişme ve tarımsal kazancın sürekli düşmesi, AKP iktidarının köylüyü ve üretimi kambur gören politikalarının kırsal alanda yaşayan halkın kentlere göç etmesine neden olduğunu belirterek, “Biz Vatan Partisi Belediyeleri olarak üretimi, üreticiyi destekleyerek gelişmeyi ve refahı dengeli yayarak göçü tersine çevireceğiz. İlkemiz Atatürk’ün ‘Köylü Milletin efendisidir’ sözüdür” dedi.

KADINLARIMIZ ÜRETİMİN MERKEZİNDE OLACAK!
Kırsal alanda bulunan mahallelerde kadınların Vatan Partisi’ne olan ,lgilerinin daha fazla olduğunu da belirten Güleç, “Çünkü kadınlarımız üretimin merkezinde olacaktır. Böylelikle toplumsal yapımız da iyileşecektir. En sağlıklı toplum, üreten kadınların oluşturduğu toplumdur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı