REKLAMI GEÇ

Abalı, Servergazi Mahallesi için 10 rakiple yarışıyor

Abalı, Servergazi Mahallesi için 10 rakiple yarışıyor

Servergazi Mahallesi’nden muhtar adayı olan Denizli’nin tanınmış gazetecilerinden meslektaşımız Kamil Abalı, seçim çalışmaları doğrultusunda bu güne kadar 6 bin kapıyı tek tek çaldı ve kendisini tanıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2019 Perşembe, 14:48

31 Mart Yerel seçimleri için belediye başkanlığı yarışında olduğu gibi muhtarlık yarışında da adaylar, kıyasıya bir mücadele içine girdi. Muhtarlık yarışına Servergazi Mahallesi’nden giren ve 10 rakip ile yarışan Denizli’nin tanınan gazetecilerinden Kamil Abalı bugüne kadar 6 bine yakın kapı dolaştı ve vatandaşlarla mahallenin sorunlarını konuşup destek istedi.

Servergazi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların kendisine görev vermesi durumunda mahalleyi büyük bir değişime uğratacağını söyleyen Kamil Abalı, “Servergazi Mahallesi genellikle site, toplu konut ve duplex evlerden oluşuyor. Mahallede sosyal tesislerimiz yok denecek kadar az diyen Abalı, mahalle için yapılması gerekenleri şöyle sıraladı:

Öncelikle mahalleye kapalı yüzme havuzu, çocuklar için spor alanları, yaşlılar ve hastalar için yollarda oturma bankları, mevcut parkların yeniden elden geçirilmesi, mahalleye mobese kameralarının konulması varsa eğer çoğaltılması, seyyar lavobaların konulması, otobüs duraklarına çöp kovalarının konulması, mahallenin en gözde yerine dünyaca ünlü Denizli Horozu’nun heykelinin yapılması, bir adet plates salonunun yapılması, temizlik sorunlarının en aza indirimesi, düğün salonu gibi birçok ihtiyaçların giderimesi, özellikle Esnaf Sitesi’inin alt yapı ve yollarının yeniden ele alınmasını gerekiyor.

Oturan değil koşan bir muhtar olmak istediğini söyleyen 35 yıllık gazeteci Kamil Abalı, muhtarlığın ne demek olduğunu iyi bildiğini Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürlüğü’nde geçen yaklaşık 20 yılın kendisine tercübe kattığını belirterek, belediye ve birçok kurumda kendini tanıyanın birçok kişinin olduğunu bu yüzden mahallenin çözülemez denilen sorunlarını daha kolay çözebileceğini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı