REKLAMI GEÇ

Çamelili genç muhtar adayından “Yok artık” dedirten vaatler

Çamelili genç muhtar adayından “Yok artık” dedirten vaatler

Çameli’nin Ericek Mahallesi’nin yönetimine talip olan 24 yaşındaki muhtar adayı Volkan Tunç vaatleri hem şaşırtıyor, hem güldürüyor, hem de düşündürüyor. Genç muhtar adayının vaatleri arasında okeye 4. olmak da var, bakkala çırak olmak da. Mahalleler arasında teleferik kuracağını söyleyen muhtar adayı, mahalle takımını da süper Lig’de şampiyon yapacağının garantisini veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2019 Cuma, 15:23

31 Mart Yerel Seçimleri yaklaşıyor. Belediye başkanlığı ve meclis üyeliği kadar muhtar adayları arasında da kıyasıya bir yarış var.

Genellikle sosyal medyanın nimetlerinden yararlanmaya çalışan bir çok muhtar adayı, projelerini ve vaatlerini bu mecradan seçmenlerine duyurmaya çalışıyor.

Bazıları ayağı yere basan vaatler ile çıkıyor halkın karşısına, bazıları da marjinal seçim vaatleri kullanıyor, içine bir mizah, biraz da ironi katıyor.

Bunlardan biri de Çameli’nin Ericek Mahallesi Muhtar adayı 24 yaşındaki Volkan Tunç. Vaatlerinde belediye başkanını aratmayan Volkan Tunç, tüm ana ve ara yollara asfalt yapacağını, Ericek ve Dere Mahallelerine üst geçit yaptırarak trafik sorununu çözeceğini, halı saha ve düğün salonu yaptıracağı sözünü veriyor.

Çiftçinin sulama sorununu ortadan kaldırmak için baraj yapmayı vaat eden Volkan Tunç, işi bir adım daha ileri taşıyıp, mahalle takımını Süper Lig’de şampiyon yapıp, Avrupa’da da adından söz ettireceğinin sözünü veriyor.

Genç muhtar adayı vaatlerini, “Bakkala çırak, kasaba kalfa, inşaata usta, okeye 4’üncü, şoförü olmayana şoför olan muhtar olacağım” diye tamamlıyor.

AMACI MAHALLESİ’NİN SORUNLARINI DİLE GETİRMEK
İlk bakışta “Yok artık” dedirten vaatler olarak görünse de muhtar adayı Volkan Tunç’un tek amacının mahallesine ve yaşanan sorunlara dikkat çekmek olduğu net bir şekilde görülüyor. Sosyal medyada muhtar adayının vaatlerini sıraladığı paylaşımın altına yapılan yorumlarda ise “Mevcut iktidara Denizli’de en fazla destek veren ilçe olmasına rağmen Ericek ve Dere Mahallelerinin sorunlarının bir türlü çözülememesine dikkat çekmek” olduğu ortaya konuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı