REKLAMI GEÇ

Cenaze demedi, sağlık demedi, sandığa koştu

Cenaze demedi, sağlık demedi, sandığa koştu

Denizlili siyasetçi Mehmet Ali Uzakgider babasını kaybetti, sağlığını kaybetti ama demokrasiye umudunu kaybetmedi. Tüm olumsuzluklara rağmen kolunda serumla sandığa giden Uzakgider, “Vatandaşlık görevimi yaptım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2019 Pazar, 14:26

Denizli’de hem MHP hem de İyi Parti saflarında milletvekili adayı olan Denizlili siyasetçi Mehmet Ali Uzakgider hayatının en zor seçimini geçiriyor. İzmir’de geçirdiği omuz ameliyatı sonrası enfeksiyon kapan ve ciddi bir tedavi süreci geçiren Uzakgider, dün gece de babası İbrahim Uzakgider’i kaybetti.

İzmir’de tedavisinin devam ettiği Tepecik Araştırma Hastanesi’nden yanında bir hekimle birlikte tedavisini yarıda keserek gelen Uzakgider önce kolundaki serumla birlikte sandığa koştu. Oyunu kullanan ve vatandaşlık görevini yapan Mehmet Ali Uzakgider daha sonra Tavas’ın Baharlar Köyü’ne doğru yola çıktı.

Babasını bugün ikindi namazı sonrası toprağa verecek olan Uzakgider tüm koşullara rağmen vatandaşlık görevini yapmayı ihmal etmedi ve denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada; “Omzumdan bir operasyon geçirdik. Enfeksiyon kaptı. Tedavisi sürüyordu. Tedaviye ara verilmemesi gerekiyordu. Buna rağmen geldim ve oyunu kullandım. Vatandaşlık görevimi yaptım. Şimdi köye babamı defnetmeye gidiyorum” diye konuştu.

Denizli’de İl Tarım Müdür Yardımcısı olarak uzun yıllar hizmet veren Mehmet Ali Uzakgider, Veteriner Hekimler Odası Başkanlığı görevini de yaptı. Uzakgider hem siyasi çevrede hem de özellikle kırsal mahallelerde sevilen bir isim olarak öne çıkıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı