REKLAMI GEÇ

İlçe ilçe 31 Mart Yerel Seçim sonuçları Denizlihaber.com’da

İlçe ilçe 31 Mart Yerel Seçim sonuçları Denizlihaber.com’da

Denizlihaber.com okurları yine bu seçimde de memleketiyle ilgili tüm detayları kendi haber sitesinden öğrenecek. 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili tüm detaylar, ilçe sonuçları, ittifakların ve partilerin aldığı oylar, Türkiye, Denizli ve ilçe yansımaları saniye saniye Denizlihaber.com’da olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2019 Cumartesi, 09:28

Denizli’nin en etkili yayın organı, en çok okunan gazetesi Denizlihaber.com, yine kendisinden beklenileni ortaya koyuyor. 24 Haziran Erken Genel Seçimleri’nin sonuçları için Anadolu Ajansı’ndan hizmet satın alan Denizlihaber.com, okurlarına Türkiye, Denizli büyükşehir ve ilçelerinin seçim sonuçlarını karşılaştırma imkanı sunuyor.

Denizlihaber.com okurları, Türkiye ile aynı anda SEÇİM YASAKLARININ KALKMASIYLA birlikte ülke geneli, Denizli ve ilçedeki seçim sonuçlarını saniye saniye kendi haber sitelerinden takip edebilecekler.

Denizlihaber.com seçim ekranı ile partilerin ve ittifakların aldığı oylar, Denizli’de büyükşehir ile ilçelerde seçimleri hangi adayların kazandığını okurlarına anlık verilerle aktaracak.

On binlerce Denizlili her seçimde olduğu gibi 31 Mart Yerel Seçimlerini de Denizlihaber.com’dan öğrenecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı