REKLAMI GEÇ

Özcan Çelik iddialı: “Mahallemizin sakini değil, sahibi olacağız”

Özcan Çelik iddialı: “Mahallemizin sakini değil, sahibi olacağız”

Yerel seçimler yaklaşıyor. Belediye başkan ve meclis üyeliklerinin yanı sıra muhtarlık seçimlerinde de büyük heyecan yaşanıyor. Merkezefendi Mahallesi’nde 5 rakibi ile yarışa giren emekli sağlık memuru Özcan Çelik, “Partiniz ne olursa olsun, muhtarınız Özcan Çelik olsun” sloganıyla çalışıyor, huzur, barış ve kardeşlik çağrısı yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2019 Çarşamba, 14:06

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kaldı. İl genelinde 144 belediye başkan adayı ve meclis üyeliklerinin seçiminin yanında, muhtarlık için de tüm mahallelerde kıyasıya bir yarış sürüyor.

Merkezefendi’nin aynı adı taşıyan mahallesinde de heyecanlı bir seçim süreci yaşanıyor. 6 muhtar adayından biri olan emekli sağlık memuru Özcan Çelik, uzun süredir tüm mahalleyi karış karış geziyor, vatandaşlarla buluşuyor, destek istiyor.

25 yıldır Merkezefendi Mahallesi’nde yaşayan Özcan Çelik, uzun yıllar Denizli Devlet Hastanesi’nde laborant teknisyeni olarak görev yaptığını, daha sonra da serbest çalışarak sağlık sektöründen emekli olduğunu söyledi.

Muhtarlığın kendisi için ek iş değil, tek iş olacağını belirten Özcan Çelik, tüm mahalle halkıyla huzur, barış ve kardeşlik için el ele vereceklerini söyledi.

Çelik, “Mahallemizin sakini değil sahibi olmalıyız. Biz, çağdaş, yaşanır bir mahalle için yola çıktık ve Merkezefendililerden destek bekliyoruz” dedi.

Merkezefendi halkının kendilerine güvenmesi ve destek vermesi halinde projeleri hızla hayata geçireceklerini anlatan Özcan Çelik, “Önceliğimiz, tüm resmi kurumlarla iyi ilişkiler geliştirmek olacak. Mahallemize hizmet akışının hızlanmasının ve sorunların ortadan kaldırılmasının en önemli koşulu bu. Biz mahallemizi ve kendimizi iyi anlatacağız, hizmet akışını hızlandıracağız” dedi.

Rutin hizmetlerin yanında sosyal ve kültürel alanda da çalışmalar yapacaklarını belirten Özcan Çelik, “Mahallemizde haftanın bir günü pazar kuruluyor. Bunu iki güne çıkarmak istiyoruz. Mahallemizde yaşayan yaşlı ve bakıma muhtaç komşularımızın ihtiyaçlarının giderilmesi için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Mutlu bir Merkezefendi yaratmak için el birliği ile çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı