REKLAMI GEÇ

Seçim günü Denizli’de hava durumu nasıl olacak?

Seçim günü Denizli’de hava durumu nasıl olacak?

Denizli 31 Mart Pazar günü (yarın) sandığa gidecek, yerel yönetimlerin kaderini belirleyecek oylarını kullanacak. Peki yarın Denizli’yi nasıl bir hava bekliyor, yağmur var mı? Sıcaklıklar nasıl olacak. İşte detaylar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2019 Cumartesi, 13:42

Denizli’yi seçim günü kapalı bir hava bekliyor. İl merkezini oluşturan iki ilçe olan Pamukkale’de parçalı bulutlu, Merkezefendi’de ise çok bulutlu bir hava hakim olacak. Her iki ilçede de seçim günü yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı ise Pamukkale’de 4-17, Merkezefendi’de ise 5-17 aralığında seyredecek.

ACIPAYAM:
Acıpayam’da seçim günü hava parçalı bulutlu olacak. 1-13 derece aralığında sıcaklıkta oylarını kullanacak olan Acıpayamlılar, soğuk olsa da yağışsız bir gün geçirecek.

BABADAĞ:
Babadağ’da da parçalı bulutlu bir havanın etkisinde sandığa gidilecek. Sıcaklıklar ise 1-12 derece aralığında seyredecek.

BAKLAN:
Baklan’da da seçim günü yağmur beklenmiyor. Parçalı bulutlu bir havanın etkili olacağı Baklan’da hava sıcaklığı 0-12 derece aralığında olacak.

BEKİLLİ:
Bekilli’de de benzer bir hava etkili olacak. Bekilli halkı parçalı bulutlu, 1-15 derece arasında değişecek hava sıcaklığında sandığa giderecek, tercihlerini ortaya koyacak.

BEYAĞAÇ:
Beyağaç diğer ilçelere oranla biraz daha sıcak olacak. Parçalı bulutlu havanın etkili olacağı ilçede sıcaklıklar 4-17 aralığında hissedilecek.

BOZKURT:
Parçalı bulutlu havanın etkili olacağı ilçelerden biri olan Bozkurt’ta sıcaklıklar da 1-14 derece aralığında.

BULDAN:
Buldan’da da yağış yok, parçalı bulutlu bir hava yaşanacak. Sıcaklıklar ise 3-16 derece arasında olacak.

ÇAL:
Çal’da seçim heyecanı da parçalı bulutlu havanın etkisinde yaşanacak. Sıcaklıkların 0-14 derece arasında olması beklenen ilçede yağmur yok.

ÇAMELİ:
Çameli’de soğuk var, ancak yağış görünmüyor. Parçalı bulutlu bir hava tahmininde bulunan Meteoroloji Müdürlüğü, sıcaklıkların da 0-11 derece arasında olmasını bekliyor.

ÇARDAK:
Parçalı bulutlu, ancak soğuk bir havanın etkili olacağı Çardak’ta da yağış beklenmiyor. Sıcaklıklar ise 1-13 derece arasında değişecek.

ÇİVRİL:
Çivril’de de benzer hava durumu yaşanacak. Parçalı bulutlu hava bekleniyor, sıcaklıklar ise 1-14 derece aralığında olacak.

GÜNEY:
Güney, seçim günü yazdan kalma bir gün yaşayacak. Parçalı bulutlu havanın etkili olacağı ilçede sıcaklıklar 1-14 derece aralığında olacak.

HONAZ:
Honaz’da da seçim günü hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık ise 4-15 derece aralığında hissedilecek. Honaz’da pazar günü yağmur beklenmiyor.

KALE:
Kale’de ise soğuk bir gün yaşanacak. Güney bulutların ardından kendisini gösterse de sıcaklıklar -1 ile 12 derece arasında değişecek. Kale halkı soğuk bir havada sandığa gidecek.

SARAYKÖY:
Sarayköy’de tam anlamıyla yazdan kalma bir gün yaşanacak. Parçalı bulutlu da olsa güneş kendisini hissettirecek, sıcaklık 18 dereceye çıkacak. İlçede beklenen en düşük sıcaklık ise 5 derece.

SERİNHİSAR:
Serinhisarlı seçmenler de parçalı bulutlu bir havanın etkisinde sandığa gidecek. Sıcaklıklar ise 1-13 derece arasında değişecek.

TAVAS:
Tavas da Denizli’nin en soğuk ilçelerinden biri olacak. Hava parçalı bulutlu olsa da sıcaklık eksi dereceye düşecek. İlçede beklenen hava sıcaklığı -1 ile 12 derece arasında olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı