REKLAMI GEÇ

CHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek: “Mutlu bir Honaz sözü veriyoruz”

CHP Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek: “Mutlu bir Honaz sözü veriyoruz”

CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, ilçeyi karış karış gezmeye, derman projelerini anlatmaya devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2019 Cumartesi, 10:44

Mahallelerde vatandaşlar ile sohbet eden, pazaryerlerinde esnafın ve halkın sorunlarını dinleyen Yüksel Kepenek, Honaz’ın var olan sorunlarını ancak üretim projeleriyle aşabileceklerini söyledi.

Ekibiyle birlikte sürekli sahalarda olduklarını belirten Yüksel Kepenek, ilçe merkezi ve tüm mahallelerde tüm sorunları tek tek not ettiklerini, bu eksikleri ortadan kaldırmaya yönelik de projeleri hazırladıklarını kaydetti.

Honaz halkının kendilerine destek vermesi durumunda üreticilerin kazanacağı yeni bir dönem başlatmak istediklerini belirten Kepenek, “Üreticimiz maalesef borcu borç ile kapatır hale geldi. Bunun üstesinden gelebiliriz, bu sorunları aşabiliriz. Bunun için üretim projesi gerekli, biz de bunları hazırladık” dedi.

“DEĞİŞİM İYİ GELİR”
31 Mart’ın Honaz için bir değişim tarihi olacağına gönülden inandığını dile getiren Yüksel Kepenek, “Honazlı artık değişim istiyor. Honazlı kabuğunu kırmak, daha mutlu yaşamak istiyor. Honazlı üretmek ve ürettiğini değerinde satmak istiyor. Biz bunun sözünü veriyoruz. Biz mutlu bir Honaz sözü veriyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı