REKLAMI GEÇ

Yüksel Kepenek 2. seçim startını verdi

Yüksel Kepenek 2. seçim startını verdi

CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, Yüksek Seçim Kurulu’nun seçimleri iptal etmesinin ardından vakit geçirmeden 2. seçim startını verdi. Yoğun bir kalabalığın toplandığı bulaşmada konuşan Kepenek, “Tekrar oynayın dediler, oynayalım bakalım. Daha önce 3 kez kazandık. Honaz’a bahar 2 Haziran’da gelecek, 4. kez kazanacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2019 Cuma, 23:21

AK Parti’nin kısıtlı kişilerin oy kullandığı iddiasıyla yaptığı itiraz nedeniyle Yüksek Seçim Kurulu Honaz Belediye Başkanlığı seçimlerinin iptaline karar verdi. Günün sıcak gelişmesi en çok Honaz’da yankı buldu.

CHP Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, ilçede seçim ofisinin bulunduğu alanda miting yaptı, 2. seçim startını verdi. Miting daveti yapılmamasına rağmen Honaz halkının yoğun ilgi gösterdiği buluşmaya Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de katılarak, Yüksel Kepenek’e destek verdi.

“TEKRAR OYNAYIN DEDİLER, OYNAYALIM BAKALIM”
Sözlerine “Önce sandıkta kazandık, iki kez masada kazandık, ama YSK ‘tekrar oynayın’ dedi. Oynayalım bakalım” diyerek başlayan Yüksel Kepenek, seçim sürecinde ve sonrasında asla kavga etmediklerini, kötü söz söylemediklerini, oylara göz dikmediklerini söyledi.

Bugün yeni bir seçim kampanyasının startını verdiklerini anlatan Kepenek, “Biz herhangi bir duyuru yapmadık, davet göndermedik. Ama, bu kadar kalabalık toplandı. Gecikmiş de olsa, 2 Haziran’da Honaz baharı yaşayacak. Bu seçimi  31 Mart ve sonrasında 3 kez kazandık. 2 Haziran’da bir kez daha kazanacağız” dedi.

“HONAZ HUZUR İSTİYOR”
Honaz’ın huzur istediğini dile getiren Yüksel Kepenek, seçimlerin ertelenmesinin Honaz’a çok büyük kayıplar verdireceğini ifade etti. 1 ay sonra kiraz sezonunun başlayacağını hatırlatan Kepenek, “Üretici sahipsiz. Biz bir an önce göreve başlayalım, üreticiye sahip çıkalım, onları tüccarın insafına bırakmayalım istedik, olmadı. Minibüsçü sahipsiz, esnaf sahipsiz, bir yıl daha kaybettiler” diye konuştu.

“KENDİLERİ GÖTÜRÜP OY KULLANDIRDILAR”
Seçimlerin iptaline gerekçe olan kısıtlıların oy kullanmasına yönelik de değerlendirmeler yapan Kepenek, “Kendileri kollarından tutuk götürerek oy kullandırdıkları kişinin oyunu iptal ettirmek için YSK önünde yattılar. Daha önce söz verdiğim için açıklamamıştım ama YSK’ya verdikleri o dilekçeyi açıklayacağım. Seçim iptali için kullandıkları kişi 2004 yılından beri oy kullanıyor. Bir engelliyi kullanarak biz bu seçimi kazanacaksak, Allah bize başkanlığı nasip etmesin” dedi.

Çok çalışacaklarını, Honazlıya kendilerini bir kez daha anlatacaklarını dile getiren Yüksel Kepenek, “Bu koltuk ne kadar tatlıymış. Biz kazandıkça onlar kabul etmediler. Artık anlayın, Honaz sizi istemiyor. Düşün Honaz’ın yakasından” diye konuştu.

“14 KİŞİYLE ÇIKTIĞIMIZ YOLDA BİNLER OLDUK”
Bu yola 14 kişiyle çıktıklarını, geldikleri noktada binlere ulaştıklarını anlatan Yüksel Kepenek, “Bize bin, 1.500 oy alamaz diyorlardı. 31 Mart seçimlerinde 9.389 Honazlının oyunu aldık. 2 Haziran’da oyumuz 11 bin, 12 bin olacak. Biz bu seçimi kazanacağız” dedi.

BİRSEN ÇELİK: “HONAZ’DA BU İŞ BİTMİŞ”
Yüksel Kepenek’in ardından Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de toplanan kalabalığa seslendi. “Honaz’da bi iş bitmiştir” diyen Çelik, “1.5 ay hiç uyumadan çalışacağız. 1’i 2, 2’yi 3, 3’ü 5 yapacağız. Honaz’a baharı getirmek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Burayı hep birlikte mutlu insanların kenti yapacağız” dedi.

HALAYLAR ÇEKİLDİ, TOPLANTI ŞÖLENE DÖNDÜ
Yüksel Kepenek ve Birsen Çelik’in konuşmalarının ardından 2.seçim startının verildiği toplantı şölene dönüştü. Çalan müziğin ritmine kendilerini kaptıran Honazlılar halaylar çekti, gönüllerince eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı