REKLAMI GEÇ

Kepenek, Cumhuriyet Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı

Kepenek, Cumhuriyet Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı

Millet İttifakı’nın Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, Cumhuriyet Mahallesi’nde coşkuyla karşılandı. Kepenek, coşkulu kalabalığa projelerini anlattı, kardeşlik mesajları verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2019 Cumartesi, 16:44

Millet İttifakı’nın CHP’li Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Her gün farklı bir mahallede vatandaşlar ile buluşan Kepenek’in son adresi Cumhuriyet Mahallesi oldu. Burada adeta sevgi seliyle karşılanan Kepenek, vatandaşlar tarafından kucaklandı.

Toplanan yoğun kalabalığa seslenen ve Honaz için hayallerini anlatan Kepenek, “Üreten, kazanan ve kazandığını paylaşan bir Honaz için elimizden geleni yapacağız. Honaz’ı hem ekonomik, hem sosyal, hem de sanatsal alanda ileriye götürecek çalışmalara 1 Nisan’dan itibaren başlayacağız. Bize güç verin, Honaz’ı üretimin merkezi haline getirelim” dedi.

“Sevgiyle, kardeşlikle birbirimize kenetlenmeliyiz” diye konuşan Yüksel Kepenek, “31 Mart’ta yerel yönetimleri için seçim yapacağız. Bunun bilincinde olalım. 1 Nisan’da göreve gelecek olan başkan ve ekibi bu yöreye hizmet edecek, bu yörede yaşayan herkesin başkanı olacak. Ne olur, birbirinizi kırmayın, siyasi çekişmeler uğruna birbirinizi üzmeyin. 1 Nisan’da da yüz yüze bakacaksınız. Komşunuz yine komşunuz, akrabanız yine akrabanız olarak kalacak. Bunu unutmayın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı