REKLAMI GEÇ

Yüksek Kepenek’ten miting gibi açılış

Yüksek Kepenek’ten miting gibi açılış

Millet İttifakı’nın Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksek Kepenek seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi. Miting havasında geçen açılışta konuşan Kepenek, “Martın sonu bahar. Güzel günler bizi bekliyor” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2019 Pazar, 17:23

Millet İttifakı’nın adayı olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden Honaz Belediye Başkan adayı gösterilen Yüksel Kepenek seçim ofisi açılışını yaptı. Açılışa, CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan, Teoman Sancar, İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, CHP Bekilli Belediye Başkan Adayı Türkan Keyik, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, ilçe başkanları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, açılışa gelen misafirleriyle tek tek ilgilendi. Hepsiyle sohbet eden ve fotoğraf çekilen Kepenek, çocuklarla da şakalaştı.

Davetlilere seslenen Honaz Belediye Başkan adayı Yüksel Kepenek, “Honaz’ın yürekli insanları hepiniz hoş geldiniz. Honaz’ı bugünden daha iyi yerlere taşımak için yola çıktık. Ekibimle sürekli sahadayız. İlçe merkezi ve mahallerimizdeki eksikleri tek tek not ediyoruz. Eksiklikleri düzeltmek için projelerimiz var. Bunu sizlerin desteğiyle gerçekleştireceğime yürekten inanıyorum” dedi.

Honaz’da üreticilerin kazanacağı yeni bir dönem başlatmak istediklerini kaydeden Kepenek, “Üreticimiz maalesef borcu borç ile kapatır hale geldi. Bunun üstesinden gelebiliriz. Ben hem Honaz merkeze hem de büyük mahallelere okul yapacağımı söylediğimde ‘Yüksel kendisini Milli Eğitim Bakanı mı zannediyor’ diyorlar. Eğer bir belediyenin okul yapabileceğini bilmiyorlarsa hiç oturmasınlar o koltuklarda. Ben eğitim seviyesi daha yüksek, daha hoşgörülü, daha çok kazanan bir Honaz hayal ediyorum. Arkadan gelen gençlerin rol model alacakları gençler yetiştirmeliyiz. Bunu da tüm Honaz olarak hep beraber yapacağız. Büyükşehir’de de Ümit Bahtiyar’la ortak birçok projelerimiz olacak. Elele güzel günler bizi bekliyor” diye konuştu.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar da tüm desteğinin Yüksel Kepenek’in arkasında olduğunu belirterek, “Honaz’la ilgili projelerini gördüğümde çok mutlu oldum. Çok güzel hazırlanmış projeleri var Yüksel Kepenek’in. Bizler de Büyükşehir belediye başkanı seçildiğimiz takdirde yapacağı her şeyin arkasında duracağız. İnşallah 1 Nisan’da çok başka bir Denizli’ye uyanacağız” dedi.

CHP Milletvekili Kazım Arslan ve Teoman Sancar da, Yüksel Kepenek’e güvendiklerini belirterek Honazlı vatandaşların desteklerini beklediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından seçim ofisi alkışlar eşliğinde açıldı. Seçim ofisinin gezilmesinin ardından Yüksel Kepenek, Ümit Bahtiyar ve Kazım Arslan ile zeybek oynadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı