REKLAMI GEÇ

Kepenek: “Honaz mutlu insanların ilçesi olacak”

Kepenek: “Honaz mutlu insanların ilçesi olacak”

Millet İttifakı’nın CHP’li Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, Honaz için hayalleri olduğunu söyledi, “Honaz’ı mutlu insanların ilçesi yapacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2019 Pazar, 15:52

Millet İttifakı’nın CHP’li Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Tüm mahallelere ziyaretleri miting havasında geçen Kepenek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’nın da katılımı ile mahalle ziyaretlerini sürdürdü.

Kaklık, Yokuşbaşı ve Dereçiftlik mahallelerinde başkan gibi karşılanan Yüksel Kepenek, Karaca ile birlikte vatandaşlarla kucaklaştı, sorun dinledi, çözüm getirecek projelerini anlattı.

Honaz’ı mutlu insanların ilçesi yapacaklarını belirten Kepenek, “Hedeflerim, projelerim, bunları gerçekleştirmek için bilgim ve Hayallerim var. Honaz’ın mutlu insanların yaşadığı bir kent olması için elimden geleni yapacağım” dedi.


Öncelikli projelerinin üretim endeksli olduğunu dile getiren Kepenek, “Kısaca ifade etmek gerekirse Honaz’a balık tutmayı öğretmek istiyorum. Tarımda, sanayide, bilimde üretim gerekiyor. Bunların hızla artması gerekiyor. Honaz ticaretin ve sanayinin kalbi, yeni girişimciler yetiştirmeliyiz. Tarımdan sanayiye bu yelpazeyi harekete geçirip üretimi artırmamız gerekiyor” dedi.

Kaklık’ta, Kocabaş’ta doğalgazın olmadığını hatırlatan Kepenek, “Doğalgaz hattı buralardan geçiyor ama vatandaş bunu kullanamıyor. Bunun altında altyapı ve ticari kaygılar olduğunu düşünüyorum. Sebebi bizi çok ilgilendirmiyor, biz çözümüyle uğraşıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı