REKLAMI GEÇ

Yüksel Kepenek: “Güzel günler geliyor Honazım”

Yüksel Kepenek: “Güzel günler geliyor Honazım”

Seçimleri önce sandıkta, ardından da masa başında kazanan, ancak henüz görevine başlayamayan Honaz Belediye Başkan Adayı Yüksel Kepenek, “Honazımın güzel insanları diyerek seslendi: “Sizin emanetinizi namusumuz bildik, her türlü ayak oyununa rağmen 3 defa kazandık. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizim Honaz sevdamızı engelleyemeyecekler” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2019 Salı, 12:51

31 Mart Seçimlerinin Denizli’de en kritik bölgesi olan Honaz’da seçim bir türlü bitmiyor. Sandıktan 8 oy önde çıkan CHP Adayı Yüksel Kepenek, AK Parti’nin itirazı üzerine önce İlçe Seçim Kurulu’nda yeniden sayım yapıldı, ardından da İl Seçim Kurulu’nda.

İlçe Seçim Kurul sayımının ardından 8 olan fark 3’e, İl Seçim Kurulu’nda da bire düşmesine rağmen çoğunluğu elinde bulunduran Yüksel Kepenek, AK Parti’nin bu kez de Yüksek Seçim Kurulu’na itiraz etmesi nedeniyle mazbatasını alıp, görevine başlayamadı.

HONAZLILARA SESLENDİ
Gelişmelerin ardından Honaz halkına seslenen Yüksel Kepenek, “Honazımın güzel insanları” sözleriyle başladığı değerlendirmesinde süreci anlattı.

Kepenek, “Biliyorum günlerdir uykusuz kaldınız. Kimi zaman gözyaşları döktünüz, kimi zaman bizlerle nöbet tuttunuz. Ben biliyorum ki dualarınızı bir an olsun eksiltmediniz. İnanın biz de günlerdir ne uyku uyuduk, ne de gözümüzü bir an olsun oy çuvallarından ayırdık. Sizin emanetinize sahip çıkmak içindi her şey. Sizin emanetinizi namusumuz bildik çünkü biz. Ve kazandık değerli dostlar. 5 günde 3 defa kazandık. Her türlü ayak oyunlarına rağmen kazandık.
Ne yaparsa yapsınlar bizim Honaz sevdamızı engelleyemeyecekler. Biz değil, Honaz kazandı” dedi.

Mart yerel seçimlerinin üstünden 1 hafta geçmesine rağmen itirazlar devam ettiği için mazbatayı henüz alamadıklarını ifade eden Kepenek, “Honaz’ı daha ileriye taşımak için çıktığımız yolda siz değerli hemşerilerimin bizlere olan desteği inanın bizleri çok ama çok mutlu etti. Yüksek Seçim Kurulu Honaz ile ilgili en kısa sürede kararı verecek. Biz sadece hakkımız olanı almak istiyoruz. Defalarca sayılan oylar neticesinde sürekli kazandığımız seçimin YSK tarafından da onaylanmasını bekliyoruz. Bu süreçte sağduyumuzu bir an olsun elden bırakmadan yola devam edeceğiz. Biz bu yola kalpleri nasıl kazanabiliriz, insanların gönüllerini nasıl ihya edebiliriz diye çıktık. Bu duruşumuzdan asla taviz vermeyeceğiz. Hakkımız olan ve umuyorum ki YSK’nın da kısa sürede onaylayacağı belediye başkanlığımızın ardından refah, huzurlu, daha güzel Honaz için Bismillah diyeceğiz. Güzel günler geliyor Honaz’ım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı