REKLAMI GEÇ

Akşener, Denizli Adayı Bahtiyar’ı kamuoyuna tanıttı

Akşener, Denizli Adayı Bahtiyar’ı kamuoyuna tanıttı

Geçtiğimiz hafta sonunda Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Ümit Bahtiyar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından kamuoyuna tanıtıldı. Akşener, partisinin grup toplantısında Bahtiyar’ı kürsüye çağırdı, elini kaldırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2018 Salı, 11:12

CHP ile İYİ Parti arasında ittifak yapılan illerden biri olan Denizli’nin çatı adayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından kamuoyuna tanıtıldı.

Geçtiğimiz hafta önce kulislere en güçlü isim olarak düşen, ardından da İYİ Parti Genel Merkezi’nden yapılan yazılı açıklama ile İYİ Parti’den seçimlere girecek olan çatı adayı Ümit Bahtiyar, İYİ Parti’nin grup toplantısına katıldı.

Meral Akşener’in gündeme ilişkin değerlendirmeler yapmasının ardından İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar kürsüye davet edildi.

Akşener tarafından “Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ümit Bahtiyar” sözleriyle duyurulan Bahtiyar, kürsüye geldi, Akşener elini kaldırarak tanıttı.

Akşener, partisinin Denizli adayı ile birlikte Erzurum, Kars, Trabzon, Uşak, Osmaniye, Çankırı, Gümüşhane, Kırıkkale ve Nevşehir adaylarını da kamuoyuna tanıttı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı