REKLAMI GEÇ

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Denizli’de

İYİ Parti Lideri Meral Akşener Denizli’de

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Kılıçdaroğlu ile birlikte yapacağı ortak miting için dün akşam saatlerinde Denizli’ye geldi. Akşener, kente giriş yapmadan önce Bozkurt’u ziyaret etti, Belediye Başkanı Birsen Çelik ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2019 Çarşamba, 09:59

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in Denizli programı akşam saatlerinde başladı. Dinar’da miting yapan ve halka seslenen Meral Akşener, buradan Denizli İYİ Parti’nin oluşturduğu kalabalık bir konvoy eşliğinde Denizli’ye geldi.

İLK DURAĞI BOZKURT OLDU
İYİ Parti Lideri Akşener’in ilk durağı Bozkurt oldu. Burada Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik tarafından karşılanan Akşener’i bir çocuk tarafından çiçek sunuldu.

Daha sonra Birsen Çelik’in Seçim Koordinasyon Merkezi’ne geçen Meral Akşener, Başkan Çelik ile bir süre sohbet etti. Akşener’e İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk de eşlik etti.

Burada anı defterini de imzalayan Meral Akşener, kendisine ilgi gösteren çok sayıda Bozkurtlu ile de sohbet etti, fotoğraflar çektirdi.

GECEYİ DENİZLİ’DE GEÇİRDİ
Bozkurt ziyaretinin ardından kent merkezine gelen Meral Akşener, geceyi Dedeman Otel’de geçirdi. Burada teşkilatlar ile de bir araya gelen Akşener, daha sonra dinlenmek için odasına çekildi.

İLÇE PROGRAMLARI BAŞLIYOR
Meral Akşener’in gün boyu ilçelere yönelik programları olacak. İlk durak olarak Tavas’a gidecek olan Akşener, ardından Kale ve Beyağaç’i ziyaret edecek. 3 ilçede seçim koordinasyon merkezlerini ziyaret edecek olan Akşener, vatandaşlarla buluşacak, ardından da miting için kente dönecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı