REKLAMI GEÇ

Garip; Baba ocağından destek istedi

Garip; Baba ocağından destek istedi

Cumhur ittifakının Pamukkale Belediye Meclis Üyesi adayı Av. Yusuf Garip, Çivril’de hemşehrileriyle bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mart 2019 Cuma, 15:48

Cumhur ittifakının Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural ile birlikte Pazaryerinde vatandaşlarla bir araya gelen Garip, Cumhur ittifakına destek istedi. Çivril Belediye Başkan adayı Niyazi Vural, vatandaşlara Belediye Başkanı seçilmesi halinde ilçede hayata geçireceği projeleri anlattı. Vural, “Allah’ın izniyle ilçemiz bu yıl içinde doğalgazla tanışacak. Allah bize bu görevi nasip ederse, ilçemize çok amaçlı bir Belediye hizmet binası kazandıracağız. En önemli projelerimizden biri de İlçemizin doğal güzelliklerini turizme kazandırmayı planlıyoruz. İkinci etap TOKİ konutlarını da ilçemize kazadıracağız” diye konuştu.

Cumhur ittifakının Pamukkale Belediye Meclis Üyesi adayı Av. Yusuf Garip de yaptığı konuşmada, 2014 yılında yapılan seçimlerde Belediye Meclisi üyeliğine seçildiğini belirterek, “Görev yaptığım beş yıllık süreçte Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan, gerek şahsımın, gerekse ilçe Belediye Başkanımız Gürcan Güven Çivril’in taleplerinin yerine getirilmesinde noktasında hiçbir talebi geri çevirmemiştir. Ayrıca bizim de gerek meclis toplantılarında gerekse farklı platformlarda dile getirdiğimiz Çivril-Dinar yolunun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Bu yolun tamamlanmasıyla birlikte ilçemizin cazibe merkezi olma yolunda bir hedefini daha gerçekleştirmiş olacağız. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde vereceğiniz destekle ilçemiz hizmet almaya devam edecektir. Çivrilimizin kazanması, Denizlimizin kazanması ve Ülkemizin kazanması için siz hemşehrilerimden Cumhur ittifakına destek istiyorum” dedi.
Garip, ayrıca Çivril’de Cumhur ittifakı adayı Niyazi Vural’ın Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılış törenine katıldı. Garip ayrıca, Yuvaköy ve Emirhisar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek Cumhur ittifakına destek istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı